روش تهیه باقلوای برشی بادام جدید

به این مطلب رای بدهید

باقلوای برشی بادام

? باقلوای برشی بادام

?یکی دیگه ازشیرینیهای خوشمزه عید

باقلوای برشی بادام
? مواد لازم

تخم مرغ…………………..۴عدد
نمک………………………….۱ پنس
روغن مایع…………………یک دوم پیمانه
آرد…………………………..به میزان لازم
شیرولرم……………………۲پیمانه

♦️ مواد لازم شربت

شکر…………………………یک لیوان
گلاب………………………..یک دوم لیوان
آب ………………………….۱لیوان

♦️ مواد میانی     

پودرقند……………………۳۰۰گرم
پودر بادام…………………۲۰۰گرم
پودرفندق…………………۱۰۰گرم
پودر هل…………………..۲ قاشق سوپ خوری

♦️ دستور شربت

برای شربت همه مواد را با هم روی حرارت گذاشته و می گذاریم تا ۶ دقیقه بجوشد . این شربت نباید غلیظ باشد بلکه بسیار رقیق است . برای شربت غلیظ در باقلوا ها میزان آب را نصف نمایید.

♦️ خمیر شربت :

شیر و پودر هل و تخم مرغهار ا به همراه روغن مایع و نمک مخلوط کرده تا یکدست شود . سپس آرد را کم کم ریخته و با دست هم بزنید تا خمیر شود. خمیری که به دست نچسبد و یکدست باشد. حال خمیر را روی میز آردپاشی مثل شستن رخت ورز دهید. نشان آماده بودن خمیر این است که از خمیر وقتی یک گلوله کوچک برداشتید و زیر دست فشار دادید مثل بادکنک باشد زیر دستتان!

خمیر را در کیسه چرب شده برای ۳۰ دقیقه استراحت دهید .

حال یک قالب باقلوای در دار فلزی را با روغن جامد تمام قسمت هایش را بپوشانید .کمی از خمیر را برداشته و زیر کار کمی آرد بپاشید و خمیر را با چوب باقلوا کاملا باز کنید . مداما خمیر را جابجا کرده و از این طرف به آن طرف کرده و روی دست کمی باز کنید. دوباره روی آن آرد بپاشید و با چوب وردنه بزنید تا کاملا نازک شود. در پایان روی خمیر را آرد پاشیده و با کمک وردنه آن را بلند کرده و روی چوب مداما با دست خمیر را پهن کنید.

خمیر که نازک شد در قالب انداخته تا کاملا دیواره ها را بپوشاند.

حتما ۲ سانتی متر از قالب خمیر بزرگتر باشد تا آویزان شود!

سپس اضافه های خمیر را  ببرید. اگر خمیر در نقطه ای پاره شد آن را روغن زده و یک تکه خمیر نازک روی آن بگذارید.

مواد سفید بادامی را بریزید. کامل فشرده و غلطک بکشید. حال گلاب را با آب فشان روی آن داده و کاملا روی آن را خیس کنید. یک خمیر نازک دیگر آماده و روی آن بیندازید.

مجددا با غلطک بکشید.  سعی کنید وقتی ظرف را می چرخانید روغن حر کت نکند. حالا آماده برش است. با یک چاقوی تیز روی خمیر را برش های طولی دهید . فر ۱۶۰ درجه برای ۲۵ الی ۳۰ دقیقه  تا زمانی که دور خمیر طلایی شود و از وسط خمیر مواد نگین جوش بزند یعنی باقلوا حاضر است.حال باقلوا را خارج کرده و شربت داغ را ۳ ملاقه با فاصله روی کل ظرف بریزید.  زمانی که خنک شد در ظرف را برداشته و برش های عرضی می زنیم.اگر برش ها سخت بود دوباره از شربت داغ داغ ۲ ملاقه ریخته و در را می بندیم و مجددا می گذاریم تا خنک شود و بعد برش می زنیم.

طرز تهیه باقلوای برشی بادام

طرز پخت باقلوای برشی بادام,باقلوای بادام,بهترین باقلوای برشی بادام,روشهای پخت باقلوای برشی بادام,طرز درست کردن باقلوای برشی بادام,باقلوای برشی بادام نوروزی,باقلوای برشی بادام عید نوروز,باقلوای برشی بادام عید قربان,باقلوای برشی بادام عید فطر

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید و از ما شارژ رایگان موبایل جایزه بگیرید
نوشته شده توسط در تاریخ ۱۰ فروردین ۱۳۹۵ با موضوع شیرینی