طرز تهیه ماهی شکم پر مجلسی با تزیین رنگین کمان

به این مطلب رای بدهید

ماهى شکم پر

ماهى شکم پر مجلسى(باتزیین رنگین کمان)
ماهى درسته یک عدد
آرد     ٣ق غ
زردچوبه    ٢ق م
سس مایونز ٢ ق غ
هویج ،خیارشور، سفیده وزرده تخم مرغ ،مقدارى گشنیز
مواد داخل شکم ماهى؛
پیاز متوسط ١ عدد
سیر     ٢ حبه
زرشک    ١ق غذاخورى
گردوى آسیاب شده ٢ ق غ
گشنیز
فلفل قرمز ونمک به اندازه لازم

photo_2016-04-07_21-48-44

طرز تهیه
دوطرف ماهى رو کاملا باروغن چرب کرده (سرماهى رو چرب نمیکنیم تا بعد پخت شکلشو حفظ کنه) وبا مخلوطى از آردوزردچوبه کاور میکنیم.
پیاز رو خردکرده باحرارت ملایم تفت میدیم ، سیر روهم ریز کرده اضافه میکنیم،مقدارى زرشک رو خیس کرده وداخل تابه تفت میدیم ودرانتها گشنیز خردشده وگردووفلفل ونمک رو اضافه کرده وده ثانیه تفت میدیم ازروى حرارت برداشته وکمى که خنک شد داخل شکم ماهى رو از این مواد پر میکنیم وماهى آماده شده رو داخل ظرف مخصوص قرارمیدیم،
دماى فر ١٨٠ درجه وزمان پخت ۴٠ تا۴۵ دقیقست.(میتونید بعداز گذشت نیم ساعت باچنگال از پخت ماهى مطمئن شوید چون اندازه ماهى وجنس ظرف وشرایط فرها متفاوته(چک میکنیم)
بعداز پخت ده دقیقه به ماهى استراحت داده وبابرس سس مایونز رو روى ماهى میکشیم از هویج رنده شده،خیارشور ریز شده،تخم مرغ (پخته رو سفیده وزرده جداشده رنده میکنیم)، گشنیز خردشده ،پیازداغ،زرشک به صورت هلالى روى ماهى قرارمیدهیم وباهرترکیب رنگ دلخواهى تزیین میکنیم .

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید و از ما شارژ رایگان موبایل جایزه بگیرید
نوشته شده توسط در تاریخ ۱۹ فروردین ۱۳۹۵ با موضوع آشپزی