پیش غذایی مناسب با قارچ

به این مطلب رای بدهید

پیش خوراک با قارچ

مواد لازم کنسومه قارچ

  • سینه مرغ نگینی : ۱ پیمانه

  • قارچ خردشده : ۲۰۰ گرم

  • آرد : ۲ الی ۳ قاشق سوپ خوری

  • پنیر پیتزا : به میزان لازم

  • خامه : ۱ پاکت

  • عصاره مرغ : دو عدد

  • تخم مرغ آبپز : یک عدد

  • نمک : به میزان لازم

  • فلفل : به میزان لازم

  • آبلیمو : به میزان لازم

  • کره : ۵۰ گرم

طرز تهیه کنسومه قارچ

۱٫ قارچ را با کمی کره ، نمک و آبلیمو تفت میدهیم .

۲٫ آب مرغ و مرغ نگینی شده را با ذرت روی حرارت گذاشته و سپس قارچ تفت داده شده و سفیده تخم مرغ رنده شده را به آن اضافه می کنیم .

۳٫ خامه را با مقداری از آب کنسومه مخلوط کرده ، سپس نمک ، فلفل و آبلیمو را به آن اضافه میکنیم ، و بعد آهسته به مابقی مواد اضافه میکنیم .

۴٫ آرد و کره را کمی تفت داده تا طعم خامی آن از بین برود ، سپس با مقداری از آب کنسومه حل کرده تا گلوله نشود و بعد به ظرف اضافه میکنیم و میگذاریم تا کنسومه به خوبی جا بیفند .

۵٫ در نهایت کنسومه قارچ را در ظرف مورد نظر ریخته و پنیر پیتزا را روی آن میپاشیم .

...
این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید و از ما شارژ رایگان موبایل جایزه بگیرید
نوشته شده توسط در تاریخ ۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ با موضوع آشپزی