آموزش اسکون ژامبون و پنیر یک غذای فست فودی با طعم عالی

آموزش اسکون ژامبون و پنیر یک غذای فست فودی با طعم عالی

آموزش اسکون ژامبون و پنیر

آموزش اسکون ژامبون و پنیر, غذای فست فودی با طعم عالی,طرز تهیه اسکون ژامبون و پنیر , مواد لازم تهیه اسکون ژامبون و پنیر, اسکون ژامبون و پنیر,پخت اسکون ژامبون

موادلازم اسکون ژامبون و پنیر

آرد دویست و پنجاه گرم( دو پیمانه)
کره صد گرم
خامه صدو هشتاد گرم ( دو سوم پیمانه)
پنیر چدار رنده شده نصف پیمانه
ژامبون خرد شده یک پیمانه
پیازچه خرد شده نصف پیمانه
بکینگ پودر یک ق س
نمک یک دوم ق چ
فلفل قرمز یک دوم ق چ
آویشن یک دوم ق چ
خامه برای رومال دو ق س

طرزتهیه اسکون ژامبون و پنیر:

کره را از چند ساعت قبل داخل فریزر قرار داده سپس رنده ی درشت کنید داخل یخچال قرار دهید.
آرد، بکینگ، ادویه ها را مخلوط کرده و کره رنده شده را اضافه کرده داخل غذاساز یا به کمک چنگال مخلوط کنید تا حالت خرده نان در آید. پنیر چدار ،ژامبون و پیازچه خرد شده را اضافه کرده و در آخر خامه صبحانه را به مواد افزوده، مخلوط کنید تا مواد خمیر شود. خمیر را روی سطح آرد پاشی کمی ورز دهید و به کمک وردنه خمیر را به شکل دایره حدود 20سانت بازکرده و با چاقو 8 برش مثلثی شکل درآورید و روی سینی فری که کاغذ روغنی انداخته اید، قرار دهید و یا مثل من کاتر بزنید . روی اسکن ها را با خامه رومال زده در فر ۱۸۰درجه به مدت تقریبی ۲۵-۳۰ دقیقه بپزید .
پنیر چدار موجود در دستور طعم متفاوتی به اسکن می دهد. در صورت در دسترس نبودن با پنیر دلخواه ( گودا، پروسس،موزارلا، فتا ) جایگزین کنید.
سبزیجات موجود در اسکن را می توانید به دلخواه تغییر دهید.
من از ماست پرچرب بجای خامه ی داخل خمیر و رومال استفاده کردم.
رنگ قرمز اسکن ها، بخاطر پودر پاپریکاس که روی اسکن ( قبل پخت) الک کردم…

سبزیجات موجود در اسکن را می توانید به دلخواه تغییر دهید.
من از ماست پرچرب بجای خامه ی داخل خمیر و رومال استفاده کردم.
رنگ قرمز اسکن ها، بخاطر پودر پاپریکاس که روی اسکن ( قبل پخت) الک کردم…

اینستاگرام شاپ پاتوق

ارسال شده در تاریخ 1 سپتامبر 2019 توسط خدیجه ص با موضوع آشپزی
بازدید : 322
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.