دستگاه سیکس پک ساز و شبیه ساز ورزشی داینا ۲۰۱۹

​ این ماساژور شکمی دارای تکنولوژی تحریک الکتریکی عضله یا EMS می باشد.به این صورت که این فرکانس های ملایم به صورت ریتمیک و ملایم و با سیگنال های نزدیک به سیگنال مغز بطور مستقیم وارد ماهیچه شده و به آن قسمت از بدن که نصب کرده اید دستور چربی سوزی و فعالیت ماهیچه و عضله سازی را می دهد.بنابراین ماهیچه ابتدا چربی سوزی کرده و سپس شروع به ساخت عضله و تمرین بدن سازی میکند.ماساژور می تواند کاربردهای مختلفی از جمله برطرف کردن خستگی، کاهش درد عضلات و یا تقویت ماهیچه ها داشته باشد. شما با استفاده درست از ماساژ می توانید از مزایای بی شمار آن بهره مند شده و مشکلات و موارد آزاد دهنده ای که برای تان پیش می آید، رفع نمایید. ​ ​

آموزش تهیه جغور بغور سنتی و خوشمزه (جغول بغول)

آموزش تهیه جغور بغور سنتی و خوشمزه (جغول بغول)

آموزش تهیه جغور بغور ,آموزش تهیه جغور بغور سنتی و خوشمزه,جغول بغول, طرز تهیه  جغور بغور , ,طرز تهیه جغور بغور , طرز تهیه جغور بغور ,طرز تهیه جغور بغور ,خوراک جگر , تهیه خوراک جگر

#جغور_بغور ?

دوتاپیازبزرگ رو تفت میدیم و بعدجگر رو اضافه کنیدو نمک و فلفل و زردچوبه وگوجه رو پوره مى کنیم و اضافه مى کنیم،در اخر سیب زمینى که خرد کردیم رو مى ریزیم و میذاریم تابپزه.

آموزش تهیه انواع جغور بغور ,آموزش تهیه انواع جغور بغور سنتی و خوشمزه,جغول بغول, طرز تهیه انواع جغور بغور ,آموزش تهیه جغور بغور ,طرز تهیه جغور بغور ,

مواد لازم برای تهیه جغول بغول

یک عدد پیاز درشت

200 گرم دل وجگر وقلوه گوسفند

رب یک ق سوپخوری

دوعدد سیب زمینی

دوعدد هویج

یک عدد لیموی تازه

نمک وفلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه جغول بغول یا خوراک جگر گوسفند

جگر را با آب سرد می شویید و در آبکش می ریزید.بعد از خرد کردن به تکه های کوچک به پیازها اضافه می کنید (شعله باید هنوز زیاد باشد). جگرها باید خوب سرخ شوند و رنگشان کاملا برگردد.

پیاز را خلالی نازک خرد کرده و سپس جکر و دل و قلوه را هم داخل پیاز ریخته تفت دهید تا طلایی شوند. سپس یک قاشق رب داخل خوراک ریخته و هم میزنیم. نمک  و فلفل سیاه و زردچوبه را هم اضافه میکنیم. به اندازه نصف لیوان برای این مواد آب کافیست. روی خوراک میریزیم تا رب آن خوب بخورد خوراک برود. سپس آب لیموی تازه را هم روی جغور بغور ریخته و شعله را خاموش کنید. غذای ما آماده است.

توجه!!

اندازه خرد کردن دل و جگر و … سلیقه ای است اما پیشنهاد میشود خیلی ریز خرد نکنید. بدلیل دیر پز بودن جگر سفید حتما پیش از اضافه کردن باید جداگانه پخته شود . در بعضی دستورها به جای رب گوجه فرنگی از رب انار استفاده میکنند. از این روش برای تهیه دل و جگر مرغ هم میتوانید استفاده کنید.

ارسال شده در تاریخ 18 شهریور 1397 توسط خدیجه ص با موضوع غذای ایرانی
بازدید : 474

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر نام و لینک منبع مجاز است