آموزش تهیه مرغ بریان ترفندهای پخت مرغ بریون خوشمزه و خوشرنگ

آموزش تهیه مرغ بریان ترفندهای پخت مرغ بریون خوشمزه و خوشرنگ

آموزش تهیه مرغ بریان

مرغ_بریان

مواد لازم:

  • فلفل به میزان دلخواه
  • روغن به میزان دلخواه
  • مرغ (درسته با پوست) 1 عدد
  • لیمو نصف قاچ
  • پیاز (متوسط خرد شده) 3 عدد
  • پرتقال 1 عدد
  • پودر کاری (اختیاری) 1 قاشق چای خوری
  • آلو (من4/3 پیمانه ریختم) هرچی دوست دارین
  • کشمش 2/1
  • زرد چوبه 2 قاشق چای خوری
  • دارچین 1 قاشق چای خوری
  • نمک به میزان دلخواه

یکعدد مرغ درسته ؛شکمشو خالی کردم و خوب شستم

آموزش تهیه مرغ بریان , تهیه مرغ بریان , مواد لازم تهیه مرغ بریان, تهیه مرغ بریان خوشمزه و خوشرنگ ,دستور مرغ بریان,مرغ بریونی ,مرغ شکم پر,طرز تهیه مرغ شکم پر

آموزش تهیه مرغ بریان مرغ شکم پر

داخل یه کاسه کمی نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و ادویه کاری و آویشن و یک قاشق رب فلفل (میتونید از پودر فلفل قرمز شیرین استفاده کنید)
آبلیمو مخلوط کردم و همه جای مرغ حتی داخل شکمش رو با این مایه آغشته کردم و روی مرغ وداخلش پیاز و فلفل دلمه و هویج خردشده ریختم و چند ساعت یخچال گذاشتم
بعد روی مرغ رو حسابی با سس و زعفران دم کرده مالش دادم وزیر پوست سینه برش زدم و زیر پوستش رو با مایه آغشته کردم و روی ظرف را سلیفون کشیدم
تا صبح گذاشتم یخچال تا خوب مزه دار بشه

آموزش تهیه مرغ بریان , تهیه مرغ بریان , مواد لازم تهیه مرغ بریان, تهیه مرغ بریان خوشمزه و خوشرنگ ,دستور مرغ بریان,مرغ بریونی ,مرغ شکم پر,طرز تهیه مرغ شکم پر

آموزش تهیه مرغ بریان

ته ظرفی که میخواستم بذارم تو فر رو گوجه فرنگی و پیاز و فلفل و لیمو ترش و هویج حلقه شده چیدم و داخل شکم مرغ رو هم با این سبزیجات پر کردم (از هر سبزی میتونید استفاده کنید)
وپاهای مرغ را بستم وبالهاشو با خلال دندون فیکس کردم وروی ظرف رو فایل آلومینیومی کشیدم و چندتا سوراخ زدم وتو فر ۱۸۰ درجه ۱/۵ساعت گذاشتم تا بپزه (البته به اندازه مرغ بستگی داره مرغ من تقریبا ۱/۵کیلو بود که اگه مرغتون بزرگ بود زمان پخت بیشتر میشه)
هر نیم ساعت مرغ رو خارج کردم وروش کره آبشده کشیدم (اگه دیدید آب مرغ کم شده میتونید یه استکان آب بریزید)
با چاقو امتحان کردم وقتی چاقو راحت وارد گوشت سینه شد وخونابه خارج نشد پختس
وفویل رو خارج کردم و دوباره روی مرغ کره کشیدم و گریل فر را روشن کردم تا روی مرغ برشته بشه
با این روش اصلا مرغ خشک نمیشه فوق‌العاده نرم و ولطیف وخوشمزه وخوش عطر میشه
انشالله درست کنید ولذت ببرید
(اینم بگم که از شانسم پوست مرغ من پاره بود که دوختم?)

از زعفران دم کرده به جای زردچوبه هم میتوانید استفاده کنید از نظر رنگ هردو یکرنگ میشوند ولی زعفران عطر و بوی خوبی به مرغ می دهد و بهتر است که زعفران را از اول به مرغ نزنید وقتی مرغ نیم پز شد و پوست مرغ در حال طلایی شدن در فر را باز و با برس طی دو مرحله روی مرغ را زعفران بزنید تا عطر آن پس از بریان شدن بیشتر حس شود و بهتر است که با کمی کره همراه باشد.

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید و از ما شارژ رایگان موبایل جایزه بگیرید
لینک کوتاه این مطلب: http://bit.ly/2OMKk0x
نوشته شده توسط در تاریخ 28 آبان 1397 با موضوع آشپزی | بازدید : 186
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *