آموزش جوجه چینی و پیاز سوخاری بسیار خوش طعم و دلچسب
آموزش جوجه چینی و پیاز سوخاری بسیار خوش طعم و دلچسب
آموزش جوجه چینی و پیاز سوخاری

جوجه چینی و پیاز سوخاری
تخم مرغ دو عدد __شیر نصف لیوان __ ماالشعیر بدون طعم
یا آب گاز دار نصف لیوان __بکینگ پودر یک ق غذاخوری سرصاف __ زعفرون دم کرده دو ق غ __ آرد به میزان لازم ( بسته به میزان آرد ها متفاوته من کم کم میریزم میتونید در کنار ارد سفید دو ق غذاخوری آرد ذرت هم بزنید )__روغن مایع دو ق غ __
ابتدا سینه یا فیله مرغ را بصورت نوارهای باریک برش بزنید .

( هر چه باریک تربهتر) .بعد با پیاز و زردچوبه و پودر سیر و آویشن طعم دار کردم ( شب تا صبح یخچال بمونه با ظرف دریسته بهتره وگرنه که دو سه ساعت بزارین طعم دار بشه ) و یکساعت قبل از طبخ بهش ابلیمو ترش هم بزنید.

ابتدا تخم مرغ را با همزن میزنیم بعدش ماالشعیر و شیر و زعفرون را بهش اضافه کردم و بعد بکینگ پودر را مخلوط کردم و ارد را هم کم کم اضافه کنید تا جایی که مایع به غلظت فرنی یا هلیم باشه نه سفت و نه شل و حتما دورانی و آروم هم بزنید
داخل مایع یه دونه سیر هم رنده کردم یا اینکه پودرسیر بریزین .
نمک نزنید چون مانع پف کردن سوخاری ها میشه.
روغن رو حتما داغ کنید .مرغ را داخل خمیر بنیه فرو ببرین و بعد در روغن سرخ کنید و حرارت کم باشه. و داغ میل کنید ترد و سوخاریه ?? .

شما با این خمیر بنیه هر چیزی رو میتونید سوخاری کنید . مرغ،،میگو ، قارچ ، پیاز حلقه شده ، کدو ، کلم ….
فقط چون داخل خمیر بنیه نمیتونید نمک بزنید پس مواد تون رو از قبل نمک بزنید .
برای بنیه سس تاتار خیلی خوشمزس ?
.
خیار شور رنده شده ، پیاز خیلی ریز خرد شده ، سس مایونز و کمی جعفری خرد شده رو مخلوط میکنیم ( یه کمی ماست هم میریزم که رژیمی باشه) .
فقط چون داخل خمیر بنیه نمیتونید نمک بزنید پس مواد تون رو از قبل نمک بزنید .
برای بنیه سس تاتار خیلی خوشمزس ?
.
خیار شور رنده شده ، پیاز خیلی ریز خرد شده ، سس مایونز و کمی جعفری خرد شده رو مخلوط میکنیم ( یه کمی ماست هم میریزم که رژیمی باشه) .
پیشنهاد سردبیر
- میگو پلو با نخود فرنگی طرز تهیه میگو پلو با نخود فرنگی با طعم عالی
- پاستا چیکن آلفردو با گوجه خشک و اسفناج فوق االعاده خوشمزه
- طرز تهیه همبرگر خانگی با نکات طلایی برای یک برگر عالی
- طرز تهیه خورش ترشی قورمه اردبیلی غذای سنتی و لذیذ
- طرز تهیه تاکو مرغ غذای رژیمی و مقوی
- طرز تهیه تاش کادایف دسری با مراحل پخت بسیار ساده
ارسال شده در تاریخ 28 می 2019 توسط امید ازادمرد با موضوع آشپزی