آموزش پخت گوشت استخوان دار در زود پز و طرز تهیه آن
آنچه در این مقاله از ایران پاتوق می خوانید
پخت گوشت استخوان دار
پخت گوشت استخوان دار در سایت ایران پاتوق
آموزش پخت گوشت استخوان دار در زودپز
گوشت استخوان دار ۴ عدد
پیاز متوسط ۲ عدد
دانه فلفل ۴ عدد
آب نصف استکان
نمک
ادویه، فلفل قرمز و رب انار هم درصورت تمایل می توان اضافه کرد اگر چه جزئ دستور اصلی این خوراک نمی باشند.
طرز تهیه :
آموزش پخت گوشت استخوان دار را می خام به طرزی ساده و در ضمن خوشمزه براتون بگم. گوشتها را خوب می شوییم آب اضافی آن را گرفته و در زود پر می چینیم و پیازها را پوست کنده و درسته لای گوشتها می ریزیم. پیاز بدون خرد کردن طعم را دلنشین می کند در ضمن در پایان پخت نیز هم می توان انها را به طرزی شکیل کنار گوشتها قرار داد یا اگر مهمانان شما علاقه ای به پیاز پخته ندارند از خوراک جدا نمود. فلفلها را و نمک را به گوشت و پیاز اضافه می کنیم. و آب را روی کل مواد می ریزیم و درب زود پز را کاملاً می بندیم. اگر گوشتها چربی متوسطی دارند لازم نیست روغن بریزیم اگر گوشتتان چربی کم دارد ۳-۴ قاشق روغن مایع بریزید. در حرارت متوسط بمدت ۴۰-۴۵ دقیقه بپزد سپس خاموش کرده تا هوای آن خارج شود (هرگز در زودپز را قبل از خروج کامل هوای داخل ان برندارید چون خطر انفجار و خدای ناکرده سوختگی در بردارد.) و کنترل می کنیم ببینیم گوشت پخته است یا نه اگر نپخته باشد مجدداً میگذاریم تا کمی دیگر بپزد. بجای زود پز در قابلمه معمولی هم می توانید بپزید ولی مدت زمان پخت آن ۶۰-۷۰ دقیقه طول میکشد. به همین سادگی یک غذای خوش طعم و شیک به دست می آید. می تونین خوراک را با سبزیجات معطر تزیین کنید.
این خوراک لذیذ و خوش مزه و با طعم مامان پز می باشد. نوش جان!!
پیشنهاد سردبیر
- سالاد سیب زمینی ایتالیایی و تهیه سس ایتالیایی مخصوص
- واویشکای مرغ طرز تهیه غذای سنتی گیلانی واویشکای مرغ
- طرز تهیه تمپورا بامیه و آموزش خمیر بنیه برای انواع تمپورا
- طرز تهیه کیک خرمالو میوه پاییزی پر از خاصیت های درمانی
- طرز تهیه قطاب سیب با آموزش خمیر عالی و لطیف
- طرز تهیه نان بربری در منزل با ارائه نکات عالی و کاربردی