آموزش خورش انار دانه مسما تهیه خورش انار دانه خوش رنگ

آموزش خورش انار دانه مسما تهیه خورش انار دانه

آموزش خورش انار دانه مسما , تهیه خورش انار دانه,آموزش خورش انار دانه مسما مجلسی ,تهیه خورش انار دانه خوش طعم ورنگ , مواد لازم خورش انار دانه مسما , طرزتهیه خورش انار دانه ,آموزش خورش انار دانه مسما, تهیه خورش انار دانه,خورش انار مسما مجلسی ,تهیه خورش انار دانه خوش طعم ورنگ , مواد لازم خورش انار دانه مسما, طرزتهیه خورش انار

#خورش_انار_دانه_مسما

?مواد لازم :

? مرغ : نصف یک عدد
انار دانه شده : 2 عدد
پیاز :200 گرم
شکر در صورت تمایل : دو قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی : سه قاشق غذاخوری
نمک : به میزان لازم
روغن :به میزان لازم
زردچوبه : یک قاشق چایخوری
گلپر : یک قاشق چایخوری
فلفل : نصف قاشق چایخوری

آموزش خورش انار دانه مسما , تهیه خورش انار دانه,آموزش خورش انار دانه مسما مجلسی ,تهیه خورش انار دانه خوش طعم ورنگ , مواد لازم خورش انار دانه مسما , طرزتهیه خورش انار دانه

?طرز تهیه :
?مرغ را به همراه نمک و زردچوبه سرخ می‌کنیم.سپس آن را به همراه آب می‌گذاریم تا بپزد.
در هنگام پخت، رب گوجه‌فرنگی را به مرغ می‌افزاییم تا خوش رنگ شود.
پیاز خلالی خرد شده را با کمی روغن در تابه تفت
می‌دهیم، سپس دانه‌های انار را به پیاز افزوده و به تفت دادن ادامه می‌‌دهیم.
وقتی مرغ کاملا پخت، مخلوط انار و پیاز را به آن افزوده، حرارت را ملایم نموده و می‌گذاریم تا به مدت نیم ساعت غذا جا بیفتد.
در انتها فلفل و گلپر را به خوراک اضافه کرده و حرارت را خاموش می‌کنیم.
خورش اناردانه مسما باید غلیظ و کم‌آب باشد.

?نکته :

?می‌توانید کمی شکر به این خورش انار بیافزایید تا طعم آن شیرین‌تر شود.

?طرز تهیه : تکرر
?مرغ را به همراه نمک و زردچوبه سرخ می‌کنیم.سپس آن را به همراه آب می‌گذاریم تا بپزد.
در هنگام پخت، رب گوجه‌فرنگی را به مرغ می‌افزاییم تا خوش رنگ شود.
پیاز خلالی خرد شده را با کمی روغن در تابه تفت
می‌دهیم، سپس دانه‌های انار را به پیاز افزوده و به تفت دادن ادامه می‌‌دهیم.
وقتی مرغ کاملا پخت، مخلوط انار و پیاز را به آن افزوده، حرارت را ملایم نموده و می‌گذاریم تا به مدت نیم ساعت غذا جا بیفتد.
در انتها فلفل و گلپر را به خوراک اضافه کرده و حرارت را خاموش می‌کنیم.
خورش اناردانه مسما باید غلیظ و کم‌آب باشد.

?نکته :

?می‌توانید کمی شکر به این خورش انار بیافزایید تا طعم آن شیرین‌تر شود.

ارسال شده در تاریخ 21 شهریور 1397 توسط خدیجه ص با موضوع غذای ایرانی
بازدید : 337

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر نام و لینک منبع مجاز است