آموزش دستور کیک اسفناج خوش بافت و خوش طعم و خوشرنگ
آموزش دستور کیک اسفناج خوش بافت و خوش طعم و خوشرنگ
آموزش دستور کیک اسفناج
طرز تهیه یک نوع کیک خوش بافت و خوش طعم و خوشرنگ وبسیار متفاوت
.
۳تا تخم مرغ/نصف لیوان روغن/۲پیمانه آرد/۳چهارم پیمانه تا یک پیمانه اسفناج میکس شده/یک ق مربا خوری بکینگ پودر/کمی وانیل و پودرهل/یک پیمانه شکر
.
ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل و هل رو حدود ۵ دقیقه با همزن میزنیم تا کرم و کشدار بشه بعد روغن اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و بعد پوره اسفناجرا به این مواد اضافه میکنیم.بعد مخلوط شدن ارد و بکینگ پودر رو ک ۳بار الک کردیم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مخلوط شه و بعد میریزیم تو قالب ک از قبل چرب کردیم(من برای کف قالب از اَرده استفاده میکنم)قالب رو ۳بار ب میز کار میکوبیم و بعد میذاریم تو فر از قبل گرم شده برای ۴۵دیقه با دمای ۱۸۰
.
کیک بذارین کاملا خنک بشه و بعد برش بزنین.من توی درست کردم و بعد ب این شکل برش زدم.نصف لیوان روغن رو ب همراه اسفناج داخل میکسر ریختم تا کاملا اسفناج پوره بشه
.
تکرار,
تخم مرغ و شکر و وانیل و هل رو حدود ۵دیقه میزنیم تا کرم و کشدار بشه بعد روغن اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و بعد پوره اسفناج.بعد مخلوط شدن ارد و بکینگ پودر رو ک ۳بار الک کردیم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مخلوط شه و بعد میریزیم تو قالب ک از قبل چرب کردیم(من برای کف قالب از اَرده استفاده میکنم)قالب رو ۳بار ب میز کار میکوبیم و بعد میذاریم تو فر از قبل گرم شده برای ۴۵دیقه با دمای ۱۸۰
.
کیک بذارین کاملا خنک بشه و بعد برش بزنین.من توی درست کردم و بعد ب این شکل برش زدم.نصف لیوان روغن رو ب همراه اسفناج داخل میکسر ریختم تا کاملا اسفناج پوره بشه
.
پیشنهاد سردبیر
- نکات پخت شیرینی عید نکته های تهیه شیرینی های خشک مخصوص عید
- علت های شکسته شدن ژله رولی با رعایت نکات ژله رولی عالی تهیه کنیم
- طرز تهیه کیک انگلیسی با بافت و طعم عالی
- طرز تهیه قرابیه سیب دارچین با دستور پخت مرحله ای
- طرز تهیه شیرینی پنکیکی بسیار لذیذ و خوشمزه
- طرز تهیه شکلات داغ غلیظ و خامه ای نوشیدنی شکلاتی لذیذ