آموزش پخت مربای بادمجان ترد و شیشه ای طعمی بسیار متفاوت

آموزش پخت مربای بادمجان ترد و شیشه ای طعمی بسیار متفاوت

آموزش پخت مربای بادمجان

مربا بادمجان است و از پیر و جوان دل میبرد … دستور مربای ترد و شیشه ای :

مواد لازم مربای بادمجان

بادمجان قلمی نازک و ریز: یک کیلو
شکر: یک کیلو و نیم ، پسته خلال یا پودر برای تزیین مربا بادنجان

آب: چهار لیوان ، وانیل شکری یک ق چ ، آهک چند ق غ و آب تا جاییکه روی بادنجان ها را بپوشاند

آموزش پخت مربای بادمجان ,مربا بادمجان ترد و شیشه ای,مربا طعمی بسیار متفاوت,پخت مربای بادمجان ,طرز تهیه مربا بادمجان ,مواد لازم تهیه مربای بادمجان

طرز تهیه :

پوست بادنجان ها را نازک را گرفته و یکشب درآب محتوی آهک قرار می دهیم . برای تهیه آب آهک ، پودر آهک را در آب حل کنید بعد آن را صاف کنید تا ذرات معلق در آن دیده نشود . بعد از یکشب به مدت یکشب دیگر هم بادنجان ها را درآب خالص و تمیز قرار می دهیم و دراین مدت ، چندین بار آب را عوض میکنیم . اکنون بادمجانها را در قابلمه و مقداری آب ریخته و اجازه میدهیم تا بجوشد بعد از اینکه دو سه دقیقه جوش زد آب را خالی و بادنجان ها را آبکش میکنیم و مجددا با آب تمیز و سرد میجوشانیم این عمل را چندین بار تکرار میکنیم تا زمانی که بادمجانها پخته و آهک آنها خارج شود.اکنون شکر و یک لیتر آب را مخلوط و روی حرارت قرار داده و وقتی جوشید بادمجانها را داخل آن ریخته و حرارت را ملایم میکنیم . شربت قوام آمده و به خورد بادمجانها برود . در آخر خلال پسته را میافزاییم . بعد آب یکعدد لیمو را به همراه وانیل شکری به مربا اضافه میکنیم و مربا را از روی حرارت برمیداریم. پس از خنک شدن در ظرف ریخته و در یخچال قرار میدهیم . هنگام مصرف با پودر پسته تزیین میکنیم .

شاید مربای بادمجان یک مقدار عجیب به نظر برسد ولی بعد از تهیه آن خواهید دید که طرفدار بسیاری خواهد داشت به دلیل طعم فوق العاده این مربا

ارسال شده در تاریخ 1 سپتامبر 2019 توسط خدیجه ص با موضوع مربا و ترشیجات
بازدید : 1,425
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.