آموزش پخت کلوچه سنتی فومن بسیار خوشمزه و مقوی

آموزش پخت کلوچه سنتی فومن بسیار خوشمزه و مقوی

آموزش پخت کلوچه سنتی فومن

آموزش پخت کلوچه سنتی فومن ,پخت کلوچه سنتی فومن,طرز تهیه کلوچه سنتی فومن , مواد لازم تهیه کلوچه فومن,پخت کلوچه فومن , مراحل تهیه کلوچه فومن

کلوچه فومن

✏️مواد لازم خمیر:

🔸شیر یا آب ولرم ۲ لیوان
🔸تخم مرغ ۲ عدد
🔸آرد تا جایی که خمیر بدست نچسبه
🔸روغن نصف لیوان
🔸پودر خمیر مایه ۲ قاشق غذا خوری سر صاف
🔸نمک ۲ قاشق مرباخوری

✏️مواد لازم میانی:
🔸گردو ۱۰۰ گرم
🔸شکر ۳قاشق سوپ خوری
🔸دارچین ۳قاشق غذاخوری
🔸هل نوک قاشق چایخوری
🔸گلاب مقداری

گردو رو پودر کرده بعد دارچین،هل،شکر رو باهاش مخلوط کرده و گلاب بهش اضافه کرده تا زمانی که مواد گردو خمیری بشه

طرز تهیه خمیر:

اول شیر ولرم رو با ۲قاشق غذاخوری شکر مخلوط میکنیم بعد پودر خمیر مایه رو روش میپاشیم و میزاریم ۱۰ دقیقه تا عمل بیاد.
تخم مرغ و نمک و روغن رو با قاشق با هم مخلوط میکنیم بعد مخمر رو اضافه کرده و بدون اینکه هم بزنیم، آرد رو روی مواد الک میکنیم.
آرد رو تا جایی میریزیم که خمیر بدست نچسبه خمیر رو چند دقیقه ورز میدیم بعد جمع کرده و کف ظرف کمی آرد پاشیده و روش رو با پلاستیک میپوشونیم و یک ساعت در جای گرم میگذاریم تا حجم اون دو برابر شده و به اصطلاح ور بیاید.
بعد از ور اومدن پف خمیر رو گرفته و ۱۰۰گرم از خمیر را برداشته در مرکز آن به اندازه ی یک قاشق غذاخوری از مواد گردویی قرار داده و به شکل توپ درآورید. توپ ها را در سینی فر قرار دهید و روی آنها مهر بزنید.

روی کلوچه را مخلوط تخم مرغ و زعفران یا زرد چوبه میزنیم تا بعده پختن طلایی بشه و کنجد کمی پاشیده بشه.
داخل فر ازقبل گرم شده با دمای 175درجه قرار میدیم به مدت 20 تا 30 دقیقه

طرز تهیه خمیر:

اول شیر ولرم رو با ۲قاشق غذاخوری شکر مخلوط میکنیم بعد پودر خمیر مایه رو روش میپاشیم و میزاریم ۱۰ دقیقه تا عمل بیاد.
تخم مرغ و نمک و روغن رو با قاشق با هم مخلوط میکنیم بعد مخمر رو اضافه کرده و بدون اینکه هم بزنیم، آرد رو روی مواد الک میکنیم.
آرد رو تا جایی میریزیم که خمیر بدست نچسبه خمیر رو چند دقیقه ورز میدیم بعد جمع کرده و کف ظرف کمی آرد پاشیده و روش رو با پلاستیک میپوشونیم و یک ساعت در جای گرم میگذاریم تا حجم اون دو برابر شده و به اصطلاح ور بیاید.
بعد از ور اومدن پف خمیر رو گرفته و ۱۰۰گرم از خمیر را برداشته در مرکز آن به اندازه ی یک قاشق غذاخوری از مواد گردویی قرار داده و به شکل توپ درآورید. توپ ها را در سینی فر قرار دهید و روی آنها مهر بزنید.

روی کلوچه را مخلوط تخم مرغ و زعفران یا زرد چوبه میزنیم تا بعده پختن طلایی بشه و کنجد کمی پاشیده بشه.
داخل فر ازقبل گرم شده با دمای 175درجه قرار میدیم به مدت 20 تا 30 دقیقه

ارسال شده در تاریخ 3 شهریور 1398 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی
بازدید : 69

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر نام و لینک منبع مجاز است