آموزش پخت کلوچه سنتی فومن بسیار خوشمزه و مقوی

آموزش پخت کلوچه سنتی فومن بسیار خوشمزه و مقوی

آموزش پخت کلوچه سنتی فومن

آموزش پخت کلوچه سنتی فومن ,پخت کلوچه سنتی فومن,طرز تهیه کلوچه سنتی فومن , مواد لازم تهیه کلوچه فومن,پخت کلوچه فومن , مراحل تهیه کلوچه فومن

کلوچه فومن

✏️مواد لازم خمیر:

?شیر یا آب ولرم ۲ لیوان
?تخم مرغ ۲ عدد
?آرد تا جایی که خمیر بدست نچسبه
?روغن نصف لیوان
?پودر خمیر مایه ۲ قاشق غذا خوری سر صاف
?نمک ۲ قاشق مرباخوری

✏️مواد لازم میانی:
?گردو ۱۰۰ گرم
?شکر ۳قاشق سوپ خوری
?دارچین ۳قاشق غذاخوری
?هل نوک قاشق چایخوری
?گلاب مقداری

گردو رو پودر کرده بعد دارچین،هل،شکر رو باهاش مخلوط کرده و گلاب بهش اضافه کرده تا زمانی که مواد گردو خمیری بشه

طرز تهیه خمیر:

اول شیر ولرم رو با ۲قاشق غذاخوری شکر مخلوط میکنیم بعد پودر خمیر مایه رو روش میپاشیم و میزاریم ۱۰ دقیقه تا عمل بیاد.
تخم مرغ و نمک و روغن رو با قاشق با هم مخلوط میکنیم بعد مخمر رو اضافه کرده و بدون اینکه هم بزنیم، آرد رو روی مواد الک میکنیم.
آرد رو تا جایی میریزیم که خمیر بدست نچسبه خمیر رو چند دقیقه ورز میدیم بعد جمع کرده و کف ظرف کمی آرد پاشیده و روش رو با پلاستیک میپوشونیم و یک ساعت در جای گرم میگذاریم تا حجم اون دو برابر شده و به اصطلاح ور بیاید.
بعد از ور اومدن پف خمیر رو گرفته و ۱۰۰گرم از خمیر را برداشته در مرکز آن به اندازه ی یک قاشق غذاخوری از مواد گردویی قرار داده و به شکل توپ درآورید. توپ ها را در سینی فر قرار دهید و روی آنها مهر بزنید.

روی کلوچه را مخلوط تخم مرغ و زعفران یا زرد چوبه میزنیم تا بعده پختن طلایی بشه و کنجد کمی پاشیده بشه.
داخل فر ازقبل گرم شده با دمای 175درجه قرار میدیم به مدت 20 تا 30 دقیقه

طرز تهیه خمیر:

اول شیر ولرم رو با ۲قاشق غذاخوری شکر مخلوط میکنیم بعد پودر خمیر مایه رو روش میپاشیم و میزاریم ۱۰ دقیقه تا عمل بیاد.
تخم مرغ و نمک و روغن رو با قاشق با هم مخلوط میکنیم بعد مخمر رو اضافه کرده و بدون اینکه هم بزنیم، آرد رو روی مواد الک میکنیم.
آرد رو تا جایی میریزیم که خمیر بدست نچسبه خمیر رو چند دقیقه ورز میدیم بعد جمع کرده و کف ظرف کمی آرد پاشیده و روش رو با پلاستیک میپوشونیم و یک ساعت در جای گرم میگذاریم تا حجم اون دو برابر شده و به اصطلاح ور بیاید.
بعد از ور اومدن پف خمیر رو گرفته و ۱۰۰گرم از خمیر را برداشته در مرکز آن به اندازه ی یک قاشق غذاخوری از مواد گردویی قرار داده و به شکل توپ درآورید. توپ ها را در سینی فر قرار دهید و روی آنها مهر بزنید.

روی کلوچه را مخلوط تخم مرغ و زعفران یا زرد چوبه میزنیم تا بعده پختن طلایی بشه و کنجد کمی پاشیده بشه.
داخل فر ازقبل گرم شده با دمای 175درجه قرار میدیم به مدت 20 تا 30 دقیقه

ارسال شده در تاریخ 25 آگوست 2019 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی
بازدید : 1,671
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.