آموزش پیراشکی گوشت با خمیر فوری خوش دست و بی نظیر

آموزش پیراشکی گوشت با خمیر فوری خوش دست و بی نظیر

آموزش پیراشکی گوشت با خمیر فوری

بازم یک غذای ساده و تنبلونه داریم یعنی عالی
پیراشکی گوشت با یک خمیر فوق العاده راحت سریع ..خوش دست و بی نظیر واقعا بافت خمیر محشر بود

این خمیر اصلا ورز و استراحت نمیخواد نیاز به خمیر مایه نداره
آموزش پیراشکی گوشت با خمیر فوری,طرز تهیه پیراشکی گوشت ,مواد لازم تهیه پیراشکی گوشت با خمیر فوری,تهیه خمیر فوری برای پیراشکی ,دستور پیراشکی گوشت با خمیر فوری
پیراشکی گوشت با خمیر فوری
برای مواد داخل پیراشکی ها پیاز سرخ میکنیم گوشت چرخکرده رو اضافه میکنیم وسرخ میکنبم و زردچوبه و رب اضافه میکنیم و ذرت و فلفل دلمه ای قارچ هم مخلوط میکنیم آویشن و فلفل سیاه هم اضافه میکنیم من کالباس خشک رنده کردم و داخلش ریختم وقتی خاموش کردم
خمیر پیراشکی فوری
تخم مرغ یک‌عدد
ماست سه ق غ
روغن مایع دو ق غ
نمک یک ق چ
بکینگ پودر دو ق چ سرپر
آرد حدود دو لیوان
ابتدا ماست وروغن و نمک و تخم مرغ و بکینگ پودر رو مخلوط میکنیم دو سه دقیقه میزاریم بمونه بعد حالت پفکی باید پیدا کنه اگر پفکی نشد بکینگ‌ پودر خرابه
بعد آرد رو کم کم اضافه میکنیم اول یک لیوان آرد رو اضافه کنید یک لیوان دیگه رو کم کم اضافه میکنیم و ورز میدیم تا جایی که خمیر به دست نچسبه باید خمیر لطیفی داشته باشیم که به دست نچسبه خیلی هم لطیف باشه اصلا آرد رو یکباره نریزید

آموزش پیراشکی گوشت با خمیر فوری,طرز تهیه پیراشکی گوشت ,مواد لازم تهیه پیراشکی گوشت با خمیر فوری,تهیه خمیر فوری برای پیراشکی ,دستور پیراشکی گوشت با خمیر فوری
حالا گلوله هایی اندازه گردو از خمیر برمی داریم و باز میکنیم از مواد میانی روی خمیر میزلریم و میبندیم و با دست صاف میکنیم

آموزش پیراشکی گوشت با خمیر فوری,طرز تهیه پیراشکی گوشت ,مواد لازم تهیه پیراشکی گوشت با خمیر فوری,تهیه خمیر فوری برای پیراشکی ,دستور پیراشکی گوشت با خمیر فوری
روش پیچیدن کامل تو عکسها معلوم هست
بعد هم داخل روغن داغ سرخ میکنیم
خیلی زمان نمیهواد تغییر رنگ داد برمیگردونیم طرف دیگه هم سرخ بشه
بچه ها این پیراشکی ها جذب روغن خیلی کمه این دستور برای گذاشتن داخل فر مناسب نیست چون خشک میشه

نکات قابل توجه:

خیلی زمان نمیخواد تغییر رنگ داد برمیگردونیم طرف دیگه هم سرخ بشه
بچه ها این پیراشکی ها جذب روغن خیلی کمه این دستور برای گذاشتن داخل فر مناسب نیست چون خشک میشه

ارسال شده در تاریخ 11 ژوئن 2019 توسط امید ازادمرد با موضوع آشپزی
بازدید : 12,333
دیدگاه خود را ارسال کنید ( 2 دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

  • من درست کردم خیلی خوب شده بود اما ب نظرم توی خمیرش روغن بیشتری بریزید ک خیلی خشک نشه چون جذب نمیکنه

  • عالی شد

  • ©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.