استیک بوقلمون طرز تهیه استیک با گوشت سینه بوقلمون غذای سنتی
استیک بوقلمون طرز تهیه استیک با گوشت سینه بوقلمون
استیک بوقلمون , طرز تهیه استیک بوقلمون ,طرز تهیه استیک با گوشت سینه بوقلمون , دستر پخت استیک بوقلمون ,استیک با گوشت سینه بوقلمون تهیه استیک , مواد لازم برای استیک
گوشت سینه بوقلمون
پنیر فتا
پیاز قرمز
قارچ
سبزی معطر
طرز تهیه:
1 – ما برای آنکه شکل درست این استیک دربیاید آن را با رینگ از داخل یک سینه کامل بیرون کشیدیم. شما هم میتوانید با استفاده از لیوان،استکان یا رینگ این کار را انجام بدهید.
2 – سینه بوقلمون زودتر از چیزی که فکر میکنید گریل و آماده خوردن میشود. 2تکه سینه همقد بوقلمون را روی تابه گریل کنید. برای خوشطعم شدن بوقلمون از آب لیمو ترش تازه، کره آبشده، پودر سیر و ادویه استفاده کنید. موادی را که از آن نام بردیم در یک کاسه با هم مخلوط کنید و با قلممو روی استیک (در هنگام گریل شدن) بمالید.
3 – قارچ استفاده شده در این غذا در واقع سس آن است. ما این قارچ خردشده را در سیر و کره و چیلی در دمای ملایم سرخ کردهایم تا این قارچ آبدار و بسیار خوشمزه باشد. آب این قارچ خطر خشک شدن سینه بوقلمون را رفع میکند.
4 – بعد از گریل شدن سینه بوقلمون باید بتوانید شکل عمودی آن را دربیاورید. بنابراین بین دو سینه پنیر فتا، قارچ و البته پنیر تازه میگذارید و با چنگال به جان آن میافتید. برای حفظ شکل این برج پروتئینی از سیخ چوبی استفاده کنید.
5 – سعی کنید از سبزی تازه هم استفاده کنید. آبدار بودن سبزی همان کاری را میکند که قارچ بر عهده گرفته بود: جلوگیری از خشک شدن استیک لذیذ بوقلمون.
_________________
پیشنهاد سردبیر
- دوربینی و نزدیک بینی نتایج آزمایشات دانشمندان برای درمان اختلالات بینایی
- بورانی کدو حلوایی طرز تهیه بورانی کدو حلوایی یک غذای گیاهی و خوشمزه
- ژله ی نیمرو طرز تهیه ژله ی نیمرو مناسب صبحونه برای کودکان
- میگو پفکی طرز تهیه میگو پفکی با سس تارتار مناسب برای مهمانی
- مصرف لیموناد و خیار چه خواص و تاثیری بر سلامتی و پیشگیری دارد ؟
- پاناکوتا طرزتهیه پاناکوتا با پودر ژله انار و خامه دسر فوق العاده خوشمزه