انواع هل سبز و سفید و سیاه و خواص بینظیر این ادویه

انواع هل سبز و سفید و سیاه و خواص بینظیر این ادویه

انواع هل : سبز و سفید و سیاه .
هل سبز مرغوب تر از هل سفید است. هل سفید همان هل سبز است که توسط مواد شیمیایی رنگبری شده است. هل سیاه در استان کرمان به هل باد مشهور است.
.
هل از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است.
در اکثر مناطق گرمسیری آسیا، از جمله هند، چین، بوتان، ویتنام، مالزی، کره و ژاپن، در دسترس است. این ماده غذایی به عنوان ملکه ادویه جات، ترشی جات و یکی از گران ترین ادویه ها دارای رتبه سوم پس از زعفران و وانیل است.
.
دانه هل در صنعت غذا و نوشیدنی و قنادی و ترکیبات آن در ادویه جات مختلف مورد مصرف قرار میگیرد . در هند بعنوان داروی گیاهی هم بشمار میاید . هل سبز و سفید و سیاه ؛ غنی از ویتامین‌ها و مواد مغذی مختلف نیز هستند . این ویتامین‌ها شامل نیاسین، پیریدوکسین، ریبوفلاوین، تیامین، ویتامین A، ویتامین C، سدیم، پتاسیم، کلسیم، مس، آهن، منگنز، منیزیم، فسفر و روی است. انواع هل
.

انواع هل , هل سبز و سفید و سیاه, خواص بینظیر این ادویه ,مزایای هل برای سلامتی,خواص هل, طریقه مصرف هل, هل ضد افسردگی .هل سبز مرغوب تر از هل سفید است.
هل ضد افسردگی ست . موجب سلامت قلب است . از بروز سرطان روده بزرگ (کولورکتال) جلوگیری می‌کند.خواص ضد میکروبی دارد و از بیماری‌های دستگاه گوارش جلوگیری می‌کند . انواع هل
.
درمان تهوع و گلودرد ، موجب بهبود گردش خون ، دارای خاصیت سم زدایی ست . عطر هل سبز بیشترست . دم‌کرده آن مفرح، مقوی معده لطیف و بادشکن است. دانه‌های هل خواص گرما بخشی داشته و معده و روده‌ها را تقویت می‌کنند. هل اشتها را تحریک می‌کند و عمل هضم غذا را بهبود می‌بخشد.
.
در برخی دمنوش ها میتوان برای طعم خوش و ایجاد طبع گرم بکار برد . عرق و‌ پودر آن هم مصرف زیادی دارد . بهترست هنگام مصرف آن را پودر کنیم تا عطر و خواص آن از بین نرود . .
دانه‌های هل باعث از بین رفتن باکتری دهان می‌شود و می‌تواند درمان مؤثری برای مشکل تنفس بدبو باشد. هل موجب کاهش فشار خون است . هل می‌تواند باعث کند شدن رشد سلول‌های سرطانی شود. هل دارای دو ماده به نام لیمونن و سینئول می‌باشد که دارای خواص ضد سرطانی می‌باشد.
.
⚠️ مصرف زیاد آن تپش قلب را افزایش می‌دهد.
.
.

مزایای هل برای سلامتی

 جلوگیری از سرطان روده‌ی بزرگ

 

 

سرطان، به ویژه سرطان روده‌ی بزرگ و مقعد (کولورکتال) یکی از علل اصلی مرگ‌ومیر در سراسر جهان است. هزینه‌های سرسام‌آور درمان سرطان و عوارض جانبی این درمان‌ها پژوهشگران را برآن داشته است تا به فکر یافتن جایگزین‌هایی برای این درمان‌ها باشند. مطالعات انجام‌شده در مؤسسه‌ی ملی سرطان در هند نشان داده‌اند، رژیم غذایی که در آن به‌اندازه‌ی کافی از هل استفاده شود می‌تواند تا بیش از ۴۸% در پیشگیری از سرطان کولورکتال مؤثر باشد.

 سلامت قلب و عروق انواع هل

براساس پژوهش‌های انجام‌شده، استفاده از هل به مقدار مناسب برای بیماران مبتلا به بیماری قلبی و عروقی منجر به کاهش ضربان قلب و کنترل ریتم آن می‌شود و فشارخون بالا را نیز کنترل می‌کند. مواد مغذی موجود در هل، از افزایش چربی در بدن جلوگیری می‌کند. به‌منظور بررسی این موضوع، در رژیم غذایی موش‌ها غذاهای پرچرب و مقادیر مناسب هل گنجانده شد. آزمایش نشان داد آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی کبدی و قلبی موجود در هل در کاهش سطح کلسترول موش‌ها تأثیر بسزایی داشت.

خواص ضدمیکروبی

هزاران سال است که هل را به‌عنوان عنصر ضدعفونت می‌شناسند. در علم مدرن، به این خاصیت، خاصیت ضدمیکروبی گفته می‌شود. آزمایشات نشان داده‌اند که روغن هل می‌تواند رشد و گسترش برخی از میکروب‌های بسیار خطرناک را که معمولا سبب مسمومیت مواد غذایی می‌شوند مهار کند.

 ضداسپاسم و ضدالتهابی

هل برای تسکین درد ماهیچه‌ها و مفاصل بسیار مفید است. اسپاسم عضلانی که اغلب در افراد مسن دید‌ه می‌شود، به‌دلیل انقباض ناگهانی عضلات است که سبب بروز ناگهانی درد در عضلات می‌شوند. تحقیقات نشان می‌دهد، هل خواص ضداسپاسم دارد و می‌تواند این دردها را تسکین دهد. شواهد تجربی اخیر نیز حاکی از خواص ضدالتهابی و ضدسرطان هل است.

بیماری‌های دهان‌ودندان

طب سنتی چینی و هندی از قرن‌ها قبل، برای رفع مشکلات دندان از هل استفاده کرده‌اند. از زمان اختراع آنتی‌بیوتیک تا کنون، مطالعات متعددی عوارض جانبی این داروها را نشان داده‌اند. یکی از مهم‌ترین عوارض جانبی آنتی‌بیوتیک‌ها، ازبین بردن باکتری‌های پروبیوتیک مفید در روده است. یکی از فواید استفاده از ادویه‌جات مانند هل این است که میکروب‌های عفونی را مهار می‌کنند؛ بدون اینکه باکتری‌های پروبیوتیک را ازبین ببرند. مطالعات انجام‌شده‌ی متعددی خواص ضدمیکروبی هل را تأیید کرده‌اند.

ارسال شده در تاریخ 21 آوریل 2019 توسط امید ازادمرد با موضوع گوناگون
بازدید : 1,743
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.