بادمجان شکم پر شمالی طرز تهیه بادمجان شکم پر شمالی با رب انار

بادمجان شکم پر شمالی طرز تهیه بادمجان شکم پر شمالی با رب انار

بادمجان شکم پر شمالی , طرز تهیه بادمجان شکم پر شمالی , روش پخت بادمجان شکم پر شمالی , بادمجان شکم پر , طرز تهیه بادمجان شکم پر, غذای محلی شمالی بادمجان شکم پرمحلی

بادمجان شکم پر شمالی , طرز تهیه بادمجان شکم پر شمالی , روش پخت بادمجان شکم پر شمالی , بادمجان شکم پر , طرز تهیه بادمجان شکم پر, غذای محلی شمالی بادمجان شکم پرمحلی

مواد لازم‌:

بادمجان‌ 5 عدد
گردو 100گرم
پیاز سرخ کرده ۴قاشق غذاخوری
رب انار ۵/۱قاشق غذاخوری
نعنا خشک ۱قاشق غذاخوری
سیر رنده شده ۳تا۴حبه
نمک+فلفل+زردچوبه به ذائقه
ادویه کاری ۱قاشق چایخوری


طرز تهیه‌:
بادمجون ها رو پوست میکنیم بعد در آب و نمک میذاریم به مدت نیم ساعت بمونه تا تلخی بادمجونها گرفته بشه
وسط بادمجونها رو به‌ صورت‌ عمودی‌ برش‌میدیم‌،به طوری که از وسط نصف نشه.
در ماهی تابه مقداری روغن میریزیم و بادمجونها رو میچینیم بعد درش رو میذاریم تا هم سرخ و هم پخته بشه .
حالا تا بادمجونها سرخ بشن میریم برای درست کردن مواد داخلش من پیاز رو سرخوندم و بعدش سیر و گردو و نعنا و مرزه و ادویه جات و نمک و رب انار رو هم به ترتیب اضافه کردم و با هم تفت دادم یکم تیره
شد از مواد میانی آماده شده داخل بادمجونها رو پر میکنیم.
یکمقدار از مواد میانی نگه میداریم با مقداری آب مخلوط میکنیم و بعد میریزیم روی بادمجونها در تابه رو هم میذاریم تا با حرارت ملایم خوب پخته و طعم دار بشه و هم به روغن بیفته

ارسال شده در تاریخ 15 مارس 2018 توسط خدیجه ص با موضوع غذای ایرانی
بازدید : 1,450
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.