باسلوق شیرینی پر طرفدار عید باسلوق طرز تهیه خوشمزه ترین باسلوق
باسلوق , تهیه باسلوق ,طرز تهیه باسلوق, روش درست کردن باسلوق ,
#باسلوق .
مواد لازم :
نشاسته ۱ لیوان
شکر ۱/۵ لیوان
گلاب نصف لیوان
آب ۳لیوان
وانیل۱/۴ق چ
پودر ژلاتین یک ق غ
پودر نارگیل و مغزگردو به مقدار لازم
کره ۱ق غ
.
نشاسته را داخل آب حل کنید وآن راصاف کنید سپس شکر را به آن اضافه کنید.
محلول نشاسته را درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا محلول نشاسته شفاف شود سپس حرارت را بسیار کم کنید و وانیل و گلاب و کره را اضافه نمائید.
پودر ژلاتین را از قبل داخل نصف فنجان اب سرد حل کنید و روی حرارت قرار بدین وبزارید جوش بیاد.درحین جوشیدن دایما هم بزنید تاگلوله نشه .وبه مایع نشاسته ای اضافه کنید.وبگذارید روی حرارت بماند تا مایع کاملا غلیظ شود.درمدت پخت دایما مایع رو هم بزنید تا یکدست بشه.
بزارید حدود نیم ساعت مایع بمونه تا کمی از حرارت بیفته. داخل سینی پودر نارگیل بریزید مایع باسلوق را با قاشق روی پودر نارگیل بزارید و با دست داخل پودر نارگیل بغلطانید تا گلوله شود.یک چهارم مغز گردو را داخل ان فرو کرده ودر ظرف بچینید.داخل یخچال بزارید تا سردبشه و خودشو بگیره .حدودا ۵-۶ساعت داخل یخچال بمونه کافیه.
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه قرابیه گل محمدی از سری شیرینی های عید
- تهیه کیک نشاسته و خامه آموزش کیک نشاسته خوشمزه با بافت عالی
- طرز تهیه نان کولیره با دستور پخت مرحله ای
- طرز تهیه بستنی پاستیلی با طعم شکلاتی یا میوه ای دلخواه
- طرز تهیه شیرینی کاسترد بدون نیاز به فر و بافت عالی
- دستور تهیه پای آلبالو آموزش انواع پای با میوه های فصلی