باقلوا شیر عسلی طرز تهیه شیرینی سنتی و محلی باقلوا شیر عسلی
باقلوا شیر عسلی طرز تهیه شیرینی سنتی و محلی باقلوا شیر عسلی
باقلوا شیر عسلی ,پخت باقلوا عسلی , طرز تهیه شیرینی سنتی باقلوا ,شیرینی محلی باقلوا شیر ,شیرینی عید
دوپیمانه مغزگردوالبته این به دلخواه شماست هرنوع مغزی میشه ریخت یامخلوط مغزهاولی من باگردوبیشتردوست دارم گردوهاروخردمیکنیم بادوقاشق پودرهل و۳قاشق پودرشکرمخلوط چندقاشق گلاب میریزیم درحدی که این مواد کمی چسپندگی پیداکنند خمیریوفکاروسهورق برمی داریم وبابرس کره مذاب می کشیم هرخمیرروتقریباازعرض به پنج تکه مساوی تقسیم ویک ق مواد میزاریم ومیپیچیم روی باقلواهاروکره میزنیم داخل فرگرم 180 بمدت حدود بیست دقیقه اگه طلایی نشده بود گریل روروشن میکنیم چندلحظه کوتاه .
شربت باقلوا
1قوطی شیرعسلی یک ونیم پیمانه شکرودوپیمانه آب رومخلوط حدود یک ربع روی اجاق تاقوام بیاد باقلواهاکه آماده شد هردورومیزاریم که حدود ده دقیقه سرد شوند وبعدشهدرومیریزیم وچندساعت میزاریم که بمونه تاآماده بشه
_________________
پیشنهاد سردبیر
- انواع عقرب و آشنایی با عقرب یا کژدم و سم خطرناک اما سودمند
- خواص عسل و کبد سالم چگونگی مصرف درست عسل برای رفع کبد چرب
- رفع آب رفتن لباس راه کارهایی برای برگرداندن لباس آبرفته به سایز اصلی آن
- مصرف آسپرین چه زمانی و برای چه کسانی توصیه می شود ؟
- گلودرد در کودکان ناشی از ویروس و باکتریایی را باید جدی گرفت
- بورانی کدو حلوایی طرز تهیه بورانی کدو حلوایی یک غذای گیاهی و خوشمزه