باقلوا شیر عسلی طرز تهیه شیرینی سنتی و محلی باقلوا شیر عسلی

باقلوا شیر عسلی طرز تهیه شیرینی سنتی و محلی باقلوا شیر عسلی

باقلوا شیر عسلی ,پخت باقلوا عسلی , طرز تهیه شیرینی سنتی باقلوا ,شیرینی  محلی باقلوا شیر ,شیرینی عید

باقلوا شیر عسلی ,پخت باقلوا شیر عسلی , طرز تهیه شیرینی سنتی باقلوا ,شیرینی محلی باقلوا شیر عسلی ,شیرینی عید

1بسته خمیریوفکا

دوپیمانه مغزگردوالبته این به دلخواه شماست هرنوع مغزی میشه ریخت یامخلوط مغزهاولی من باگردوبیشتردوست دارم گردوهاروخردمیکنیم بادوقاشق پودرهل و۳قاشق پودرشکرمخلوط چندقاشق گلاب میریزیم درحدی که این مواد کمی چسپندگی پیداکنند خمیریوفکاروسهورق برمی داریم وبابرس کره مذاب می کشیم هرخمیرروتقریباازعرض به پنج تکه مساوی تقسیم ویک ق مواد میزاریم ومیپیچیم روی باقلواهاروکره میزنیم داخل فرگرم 180 بمدت حدود بیست دقیقه اگه طلایی نشده بود گریل روروشن میکنیم چندلحظه کوتاه .
شربت باقلوا
1قوطی شیرعسلی یک ونیم پیمانه شکرودوپیمانه آب رومخلوط حدود یک ربع روی اجاق تاقوام بیاد باقلواهاکه آماده شد هردورومیزاریم که حدود ده دقیقه سرد شوند وبعدشهدرومیریزیم وچندساعت میزاریم که بمونه تاآماده بشه
_________________

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید و از ما شارژ رایگان موبایل جایزه بگیرید
لینک کوتاه این مطلب: http://bit.ly/2q9WnKR
نوشته شده توسط در تاریخ 22 اسفند 1396 با موضوع دسته‌بندی نشده شیرینی | بازدید : 267
مطالب مرتبط