تأمین ویتامین ث بدن در بهار که دسترسی به مرکبات نسیت

تأمین ویتامین ث بدن در بهار که دسترسی به مرکبات نسیت

تأمین ویتامین ث بدن در بهار

تأمین ویتامین ث مورد نیاز بدن در بهار به غیر از مرکبات !

بدن شما در روز 75 میلی‌گرم ویتامین ث باید دریافت کند؛ شما میتوانید به غیر از مرکبات از طریق مصرف ماده غذایی دیگر ویتامین ث مورد نیاز روزانه را تأمین کنید.

ویتامین ث، محلول در آب است به این معنی که بدن نمیتواند آن را بسازد و یا در خود نگه دارد؛ پس شما باید از طریق خوردن، میزان مورد نیاز بدن به ویتامین ث را تأمین کنید.

تأمین ویتامین ث بدن در بهار,منابع ویتامین ث در فصل بهار,ویتامین ث به غیر از مرکبات ,ویتامین ث مورد نیاز بدن ,اسفناج منبع ویتامین ث

توت فرنگی: یک فنجان توت فرنگی قطعه قطعه شده، به اندازه یک پرتقال متوسط ویتامین ث دارد؛ یعنی 98 میلی گرم. علاوه بر این توت فرنگی سرشار از منگنز نیز هست که می تواند به حفظ قند خون در محدوده سالم کمک کند. البته باید دقت کنید و در انتخاب توت فرنگی همیشه نوع ارگانیک آن را در نظر داشته باشید.فلفل دلمه ای: تمام رنگ های فلفل دلمه ای حاوی مقادیر زیادتر ویتامین ث نسبت به یک عدد پرتقال است. به طوری که یک عدد فلفل دلمه ای سبز 95 میلی گرم و یک عدد فلفل دلمه ای زرد 341 میلی گرم ویتامین ث دارد. فلفل دلمه ای بسیار کم کالری است.

نخود فرنگی: نخود فرنگی منبع خوب پروتئین‌ های گیاهی و آهن است که برای گیاه‌ خواران یک ماده‌ غذایی مفید محسوب می‌ شود. نخود فرنگی احتمال پیشرفت بعضی از سرطان ‌ها را کاهش می‌ دهد و از افسردگی، بالا رفتن کلسترول و بیماری دژنراسیون ماکولای چشم پیشگیری می ‌کند. ویتامین ث با اثرات منفی رادیکال ‌های آزاد مقابله می ‌کند و برای همین می ‌تواند از بیماری آب مروارید پیشگیری کند. برای حفظ بیشترین میزان ویتامین ث نخود فرنگی توصیه می شود برای پخت آن از آب کمی استفاده کنید

آناناس: آناناس یک میوه گرمسیری است که در هر فنجان، 79 میلی گرم ویتامین ث دارد. بر خلاف بسیاری از میوه های دیگر، آناناس سرشار از آنزیمی به نام بروملین است که می تواند به هضم بهتر پروتئین کمک کند. مصرف آناناس باعث تقویت سیستم ایمنی بدن، استخوان‌ ها و سلامت قلبی عروقی می‌ شود.

کلم پیچ: در هر فنجان حاوی 84 میلی گرم ویتامین ث است. از آن ‌جا که کلم پیچ به طور معمول در سالاد استفاده می‌ شود، معمولا میزان کافی از آن خورده می ‌شود که به نسبت پرتقال ویتامین ث بیشتری را فرد دریافت خواهد کرد. هر دو فنجان از کلم پیچ، 150 میلی گرم آنتی اکسیدان است و لازم به ذکر است که این میزان از کلم پیچ 684 میلی گرم پتاسیم و نزدیک به 7 گرم فیبر نیز دارد.

انبه: یک عدد انبه 122 میلی گرم ویتامین ث دارد و یک منبع غنی آنتی اکسیدانی برای پیشگیری از دژنراسیون ماکولا محسوب می شود.

اسفناج: باید بدانید این ماده غذایی سرشار از کاروتنوئید است. این مواد مغذی با همیاری ویتامین‌ ها باعث پیشگیری از سرطان و کلسترول بالا شده و اجازه نمی ‌دهد قدرت بینایی ‌تان کاهش یابد. ویتامین ث موجود در اسفناج از دژنراسیون ماکولای چشم، آرتروز و سکته‌ی مغزی پیشگیری می ‌کند.

پاپایا: نصف یک پاپایای بزرگ میزان قابل توجه 238 میلی گرم ویتامین ث را داراست. همچنین این میوه منبع خوبی برای ویتامین A و فیبر نیز محسوب می ‌شود و خاصیت ضد التهابی دارد.

ارسال شده در تاریخ 1 می 2019 توسط امید ازادمرد با موضوع سلامتی
بازدید : 466
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.