ترشی انار طرز تهیه ترشی انار ترشی انار بی نظیر مناسب فصل سرد

ترشی انار طرز تهیه ترشی انار ترشی انار بی نظیر مناسب فصل سرد

ترشی انار ,ترشی انار , طرزتهیه ترشی , درست کردن ترشی ,روش تهیه ترشی انار ,طرز تهیه ترشی ,لبو و دانه های انار

ترشی انار , طرزتهیه ترشی انار , درست کردن ترشی انار ,روش تهیه ترشی انار ,طرز تهیه ترشی ,

✏️مواد لازم

?لبو (پخته و رنده شده)  ۵۰۰ گرم

?دانه انار   ۱ کیلوگرم

?آب انار   ۱ لیتر

?سرکه انار یا سرکه لبو یا سرکه انگور   ۱ لیوان

?پودر گلپر   ۱ قاشق غذا خوری

?گشنیز (پودر)  ۲ قاشق غذا خوری

?سیاه دانه   ۲ قاشق غذا خوری

?پودر فلفل قرمز   ۱ قاشق چای خوری

?نمک    به مقدار لازم

? @cookit

♨️طرز تهیه

?انار را دانه کرده و با اندازه 1/2 قاشق غذاخوری به آن نمک اضافه می کنید. دانه های انار و نمک را به مدت 5 تا 6 ساعت در ظرف در بسته ای نگهداری کنید تا نرم شوند.

?لبو را شسته و با پوست بپزید. بعد از پخت پوست آن را بگیرید و وقتی سرد شد آن را رنده کنید.

?داخل ظرف سرکه و آب انار بریزید و به مدت 5 دقیقه بجوشانید. دقت کنید که ظرف مورد نظر مسی یا آلومینیومی نباشد.

?لبو و دانه های انار را اضافه کنید تا دو دقیقه بجوشند. بعد از روی حرارت بردارید و زمان دهید تا سرد شود. بعد از سرد شدن ادویه ها را اضافه کنید و در ظرف دربسته در یخچال بگذارید .

?این ترشی بعد از یک هفته قابل استفاده است.

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید و از ما شارژ رایگان موبایل جایزه بگیرید
لینک کوتاه این مطلب: http://bit.ly/2GFNhAC
نوشته شده توسط در تاریخ 15 اسفند 1396 با موضوع آشپزی | بازدید : 400
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *