دستگاه سیکس پک ساز و شبیه ساز ورزشی داینا ۲۰۱۹

​ این ماساژور شکمی دارای تکنولوژی تحریک الکتریکی عضله یا EMS می باشد.به این صورت که این فرکانس های ملایم به صورت ریتمیک و ملایم و با سیگنال های نزدیک به سیگنال مغز بطور مستقیم وارد ماهیچه شده و به آن قسمت از بدن که نصب کرده اید دستور چربی سوزی و فعالیت ماهیچه و عضله سازی را می دهد.بنابراین ماهیچه ابتدا چربی سوزی کرده و سپس شروع به ساخت عضله و تمرین بدن سازی میکند.ماساژور می تواند کاربردهای مختلفی از جمله برطرف کردن خستگی، کاهش درد عضلات و یا تقویت ماهیچه ها داشته باشد. شما با استفاده درست از ماساژ می توانید از مزایای بی شمار آن بهره مند شده و مشکلات و موارد آزاد دهنده ای که برای تان پیش می آید، رفع نمایید. ​ ​

تهیه شیرینی برنجی در منزل طرز تهیه خانگی شیرینی برنجی

تهیه شیرینی برنجی در منزل طرز تهیه خانگی شیرینی برنجی

تهیه شیرینی برنجی در منزل طرز تهیه خانگی شیرینی برنجی

شیرینی برنجی

مواد لازم تهیه شیرینی برنجی:

آرد برنج : 250 گرم
روغن جامد آبکرده: 125 گرم
پودر قند: 70 گرم
گلاب: 1 ق سوپخوری
تخم مرغ: 1 دونه (1 زرده + نصف یک سفیده)
پودر هل: یک دوم ق چایخوری
تخم خرفه و زعفران

تهیه شیرینی برنجی,طرز تهیه خانگی شیرینی برنجی,پخت شیرینی برنجی در منزل ,دستور خانگی شیرینی برنجی,مواد لازم شیرینی برنجی,روش پخت شیرینی برنجی,شیرینی برنجی

طرز تهیه شیرینی برنجی

اول از همه بگم حتما پودر قند رو الک کنین…حتما آرد برنجتون مرغوب و خوش عطر و ایرانی باشه…اگه برسین خودتون درست کنین که چه بهتر…نهایتا بعد از الک کردن آرد برنج حتما اون رو از حریر رد کنین..توی نتیجه خیلییی تاثیر داره
روغن جامد رو که آب کردیم با پودر قند مخلوط می کنیم تا پودر قند خوب حل بشه…حالا هل، گلاب و زرده و نصف سفیده تخم مرغ رو اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم…
آرد برنج رو کم کم می ریزیم و مواد رو مخلوط می کنیم…تا جایی که خمیر جمع بشه..دقت کنین چون برنج ها و جنسشون مختلفه پس آبخور آردشون هم متفاوته…واسه همین می گم کم کم بریزین..آرد زیاد باعث میشه خمیرتون خشک بشه و بعدا ترک بخوره..من خودم آردم زیاد اومد…فقط دقت کنین خمیر به روغن نیفته اصلا.
این خمیر توی سلفون 24 ساعت باید توی محیط آشپزخونه استراحت کنه ….حتما این کارو بکنین تا آرد برنج به اصطلاح ری کنه و ور بیاد
بعد از استراحت، خمیر خشکه..نگران نباشین…اون رو یکم آروم با دست ورز بدین تا نرم بشه..اگه بازم نرم نشد یکم دستتون رو با روغن جامد چرب کنین و خمیر رو ورز بدین…اما کم .فر رو روی 150 درجه روشن کنین.حالا دو راه دارین یا ازش گلوله های کوچیک درست کنین و روش طرح بزنین یا مهر بزنین….یا اینکه خمیر رو باز کنین و با یه کاتر گرد ساده قالب بزنین و روی اون رو مهر بزنین…البته میشه هم مثه نخودچی کلا فقط قالب بزنین…ولی من شخصا دوست دارم فرقی بین این دو تا باشه..اصن برنجیه و مهر و طرح روش…والا
فاصله رو رعایت کنین بین شیرینی هاتون توی سینی….بعدم روش تخم خرفه می ریزیم.میره توی فر به مدت ۷ تا 10 دقیقه…حالا این زمان که صد در صد تو فرهای مختلف فرق می کنه.فقط نکته ای که هست اینه که خواهشا توی هر سینی یه مدل شیرینی بذارین.

شیرینی برنجی خانگی

ارسال شده در تاریخ 19 آبان 1397 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی
بازدید : 749

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر نام و لینک منبع مجاز است