تهیه شیرینی دانمارکی بدون فر آموزش شیرینی دانمارکی در منزل

طرز تهیه شیرینی دانمارکی بدون فر با دستور پخت عالی

تهیه شیرینی دانمارکی بدون فر پرطرفدارترین شیرینی مجلسی خوشمزه و مواد لازم برای پخت این شیرینی و آموزش راحت دانمارکی در خانه را در این مقاله آشپزی ایران پاتوق می خوانید که مخصوص جشن و مهمانی و حتی عید نوروز می باشد

ما در این مطلب به این سوالات شما در رابطه با شیرینی دانمارکی پاسخ داده ایم :

    1. مواد لازم برای درست کردن شیرینی دانمارکی بدون فر چیست ؟
    2. کرم شیرینی دانمارکی مواد لازم و طرز تهیه آن چجوری است ؟
    3. روش نگهداری شیرینی دانمارکی و زمان پخت آن چقدر است ؟

آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه شیرینی دانمارکی خوشمزه در منزل

تهیه شیرینی دانمارکی,شیرینی دانمارکی بدون فر,آموزش شیرینی دانمارکی در منزل,دستور شیرینی دانمارکی ,پخت شیرینی دانمارکی در منزل,طرز تهیه شیرینی دانمارکی

مواد لازم خمیر شیرینی دانمارکی

آرد ذرت یا نشاسته پودر شده :•: 250 گرم

آرد کاملا سفید :•:  750 گرم

نمک :•: یک قاشق چایخوری

آب ولرم :•: به مقدار لازم

کره :•: 250 گرم

شیر :•: 1 فنجان

تخم مرغ :•: 2 عدد

شکر :•: 2 قاشق سوپخوری

روغن مایع :•: 3 قاشق سوپخوری

مایع خمیر ترش :•: یک قاشق سوپخوری

مواد لازم کرم شیرینی دانمارکی

آرد ذرت یا آرد گندم :•: 2 قاشق سوپخوری

شیر :•: 5/1 فنجان

کره :•: 50 گرم

شکر :•: نصف فنجان

زرده تخم مرغ :•: یک عدد

وانیل یا پوست رنده شده لیمو :•: به مقدار کم

تهیه شیرینی دانمارکی,شیرینی دانمارکی بدون فر,آموزش شیرینی دانمارکی در منزل,دستور شیرینی دانمارکی ,پخت شیرینی دانمارکی در منزل,طرز تهیه شیرینی دانمارکی

دانمارکی بسیار راحت و خوشمزه ما

شیرینی دانمارکی بدون فر…مواد لازم برای دوازده عدد شیرینی …تخم مرغ یک عدد.شیر ولرم یک سوم لیوان.خمیر مایه یک ق غ سرخالی.روغن مایع یک سوم لیوان.آرد یک لیوان+دو سوم لیوان.شکر یک سوم لیوان.بکینگ پودر نصف ق چ.مواد لازم برای کرم شیرینی…آرد چهار ق غ.شیر دو سوم لیوان.شکر نصف لیوان.وانیل نوک ق چ…مواد لازم برای شربت .شکر نصف لیوان .آب نصف لیوان.گلاب دو ق غ برای تهیه شربت همه مواد رو ترکیب روی حرارت بزارید تا کاملا شکر حل بشه خاموش کنید .برای تهیه کرم آرد و شیر رو مخلوط کرده می زاریم آرد کامل حل بشه بعد شکر رو اضافه میکنبم و روی حرارت خیلی کم هم میزنیم تا غلیظ بشه کرم باید حسابی سفت بشه تا وقتی لای خمیر می زاریم موقع برش دادن از لای خمیر بیرون نزنه حواستون باشه گلوله نشه و در آخر کار وانیل و اضافه میکنیم. برای خمیر .. خمیر مایه را بهمراه یک ق غ شکر و شیر ولرم مخلوط میکنیم و10دقیقه استراحت میدیم تا روش کامل پفکی باشه دمای شیر باید گرم رو به داغی باشه در ظرف دیگه روغن و باقی شکر بکینگ پودر وتخم مرغ را مخلوط کرده وخمیر مایه عمل اومده را اضافه میکنیم کم کم آرد رو اضافه کرده وبا کف دست هم بزنید تا جایی که خمیر بدست نچسبه برای خمیر دانمارکی اصلا خمیر نباید به دست بجسبه یعنی با دست تمیز داخل خمیر بزنید اصلا یکم هم نباید به دست بچسبه یا خمیر نباید خیلی شل و لطیف باشه چون نمیشه کرم بیتش گذاشت .
تهیه شیرینی دانمارکی,شیرینی دانمارکی بدون فر,آموزش شیرینی دانمارکی در منزل,دستور شیرینی دانمارکی ,پخت شیرینی دانمارکی در منزل,طرز تهیه شیرینی دانمارکی
بعد از آماده شدن خمیر رو تو ظرفی که کفشو چرب کردید بزارید و روی اون رو بپوشونید و جای گرمی بزارید بمدت 1ساعت تا حجمش دو برابر بشه .بعد خمیر رو به قطر قطر نیم سانت باز کنید و کرم رو روی خمیر بریزید بعد خمیر رو رول کنید و برش بدین و روی شیرینی ها روبا 1زرده تخم مغ 1ق غ خوری زعفران و یک ق غ پودر قند و یا عسل که باهم مخلوط کنید و رومال کنید وهرچی که دوست دارین بپاشین شیرینی رو داخل قالب یا تابه بزارین روش رو بپوشونید 20 دقیقه استراحت بدین..روش پخت روی گاز..شعله پخش کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط میزلریم داغ بشه بعد تابه رو روش قرار بدین درش رو ببندین اگر با تابه معمولی درست میکنید دم کنی بزارین مدت نیم ساعت زمان میبره تا آماده بشه بعد پخت شیرینی رو برگردانید تا روش هم برشته بشه …روش پخت داخل فر. فر را که از یک ربع قبل با دمای 180 درجه گرم کردیم شیرینی ها رو بزارید تو فر بمدت نیم ساعت و دو دقیقه کمتر گریل رو روشن کنید که یکمی روش طلایی بشه ..وقتی شیرینی ها پخت تا داغه شربت سرد رو روش بریز
طرز تهیه شیرینی پلنگی
ارسال شده در تاریخ 11 دسامبر 2018 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی
بازدید : 26,169
دیدگاه خود را ارسال کنید ( ۱ دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

  • عالی بود شیرینی من درست کردم خیلی خوشمزه شده بود

  • ©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.