تهیه مرغ بریونی در فر آموزش دستور بریانی خانگی با نکات طلایی
تهیه مرغ بریونی در فر آموزش دستور بریانی خانگی
تهیه مرغ بریونی در فر
مرغ را به روش پروانه ای برش زده و خوب شسته بعد باید اونم مزه دار کنید و چند ساعت بذارید یخچال من ۲ عدد پیاز رو رنده کردم با کمی زعفران دم کرده و نمک و پودر سیر و پودر پاپریکا و کمی آبلیمو و چند برش فلفل دلمه مخلوط کردم و به همه جای مرغ آغشته کردم و گذاشتم توی ظرف رو و بعد یخچال
.
مرغ بریونی مرغ درفر
بعد چند ساعت دو ساعت قبل پخت مرغ و بیرون اوردم و مواد رو ازش کمی جدا کردم مرغ هارو کف ظرف گذاشتم و اون موادی که مرغ رو بهش آغشته کردم و موند رو ریختم کف سینی و یه مقدار هم سیب زمینی برش درشت زدم و کنارش چیدم و مرغ رو کمی با روغن مایع چرب کردم و یکم با فرچه زعفرون زدم روش و بعد روی سینی رو کامل فویل کشیدم و در فر ۱۹۰ درجه دو ساعت پختم
بعد دو ساعت فویل رو برداشتم چک کردم مرغم کامل پخته بود فقط پنج دقیقه گریل رو زدم روش هم حسابی خوشگل و برشته شد?
پیشنهاد میدم حتما درست کنید خیلی راحت ه و بینهایت خوشمزه می تونید هر سبزیجاتی که دوست دارید کنارش بچینید و بزارید بپزه من کنارش جدا کمی گوجه خورشت درست کردم و نوش جان کردیم?
مرغ بریانی
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید ? به خصوص مناسب برای مهمانی و دورهمی بسیار لذیذ و خوشمزه است و کلا غذای مجلسی است
.
دوستان این درجه فر زیاد نیست و چون فویل داره اصلا خشک نمیشه
به مرغ آب اضافه نمیشه چون خودش اب می ندازه توی سینی هم کمی اب و روغن مرغ می مونه که اگر دوست ندارید می تونید کمی بدوم فویل بزارید تو فر و ابش تبخیر بشه
یا حتی رب گوجه بزنید
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه خورشت تره کردی با دستور مرحله به مرحله
- طرز تهیه شیرینی ماکارون از شیرینی فرانسوی پرطرفدار و مجلسی
- طرز تهیه کیک حلوا آموزش انواع کیک ها و دسر های خانگی
- طرز تهیه خوراک قفقازی آموزش پخت انواع خوراک و غذاهای مختلف
- طرز تهیه کوفته بلغور و سیب زمینی در سریع ترین زمان
- طرز تهیه گندم باقالی یا همان آش دندونی و فواید عالی آن