تهیه مرغ ناردونی آموزش غذای محلی و مزه متفاوت مرغ

تهیه مرغ ناردونی آموزش غذای محلی و مزه متفاوت مرغ

تهیه مرغ ناردونی

این مدل مرغ را هرکسی به روش خودش درست می کنه ولی مواد اولیه تقریبا توی همه دستورها یکی است من این مدلی درست می کنم دوستان می دونید که انار ورب انار صفرا بر است وخیلی واسه کبد مفیده وخون را رقیق می کنه ? یک غذای شمال پرطرفدار و خیلی خوشمزه
طرز تهیه مرغ ناردونی …. من زردچوبه وفلفل سیاه و اگر داشتید پودر پاپریکاوکمی پودر سیر وپودر پیاز را مخلوط کردم وبه همه جای مرغ زدم وبعد مرغ را سرخ کردم
توی همون روغنی که مرغ را سرخ کردم چون تمام عطر وطعم ادویه هاتوی این روغنه یه پیاز را خرد وتوی روغن تفت دادم با کمی زردچوبه وسبک که شد مرغ سرخ شده را اضافه ومخلوط کردم وابجوش ریختم وگذاشتم مرغ کاملا پخته شد بعد مرغ را در اوردم وابش را از صافی رد کردم

تهیه مرغ ناردونی ,آموزش غذای محلی و مزه متفاوت مرغ,دستور پخت مرغ با انار ,مواد لازم مرغ ناردونی ,دستور خورش مرغ ناردونی,غذای شمالی مزغ ناردونی,رب انار و مرغ

** تهیه مرغ ناردونی ,آموزش غذای محلی و مزه متفاوت مرغ,دستور پخت مرغ با انار ,مواد لازم مرغ ناردونی ,دستور خورش مرغ ناردونی,غذای شمالی مزغ ناردونی,رب انار و مرغ**
توی تابه یه پیاز بزرگ را رنده کردم با کمی روغن تفت دادم در مرحله بعد زردچوبه وادویه کاری وفلفل قرمز زدم ومخلوط کردم بعد یک قاشق رب زدم وتفت دادم بعد یه ملاقه کوچک یا دوقاشق پر رب انار ملس زدم و دانه انار که من یه دونه انار را دون کرده بودم ملس بودوبعد الوی سیاه ریختم دلخواه است ولی خیلی عالی می شه ودر اخر اب مرغ را به مواد اضافه کردم ومرغ پخته شده را وحرارت را کم کردم وسر تابه را کج گذاشتم تا به روغن بیفته
نکته….. اگر دوست نداریدمی تونید انار راحذف کنید ورب انار شما اگر ترش باشه در اخر یک قاشق شکر اضافه کنید رب انار من ملس بود ونیازی ندیدم

ارسال شده در تاریخ 3 فوریه 2019 توسط خدیجه ص با موضوع غذای ایرانی
بازدید : 1,645
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.