دستگاه سیکس پک ساز و شبیه ساز ورزشی داینا ۲۰۱۹

​ این ماساژور شکمی دارای تکنولوژی تحریک الکتریکی عضله یا EMS می باشد.به این صورت که این فرکانس های ملایم به صورت ریتمیک و ملایم و با سیگنال های نزدیک به سیگنال مغز بطور مستقیم وارد ماهیچه شده و به آن قسمت از بدن که نصب کرده اید دستور چربی سوزی و فعالیت ماهیچه و عضله سازی را می دهد.بنابراین ماهیچه ابتدا چربی سوزی کرده و سپس شروع به ساخت عضله و تمرین بدن سازی میکند.ماساژور می تواند کاربردهای مختلفی از جمله برطرف کردن خستگی، کاهش درد عضلات و یا تقویت ماهیچه ها داشته باشد. شما با استفاده درست از ماساژ می توانید از مزایای بی شمار آن بهره مند شده و مشکلات و موارد آزاد دهنده ای که برای تان پیش می آید، رفع نمایید. ​ ​

تهیه مرغ ناردونی آموزش غذای محلی و مزه متفاوت مرغ

تهیه مرغ ناردونی آموزش غذای محلی و مزه متفاوت مرغ

تهیه مرغ ناردونی

این مدل مرغ را هرکسی به روش خودش درست می کنه ولی مواد اولیه تقریبا توی همه دستورها یکی است من این مدلی درست می کنم دوستان می دونید که انار ورب انار صفرا بر است وخیلی واسه کبد مفیده وخون را رقیق می کنه ? یک غذای شمال پرطرفدار و خیلی خوشمزه
طرز تهیه مرغ ناردونی …. من زردچوبه وفلفل سیاه و اگر داشتید پودر پاپریکاوکمی پودر سیر وپودر پیاز را مخلوط کردم وبه همه جای مرغ زدم وبعد مرغ را سرخ کردم
توی همون روغنی که مرغ را سرخ کردم چون تمام عطر وطعم ادویه هاتوی این روغنه یه پیاز را خرد وتوی روغن تفت دادم با کمی زردچوبه وسبک که شد مرغ سرخ شده را اضافه ومخلوط کردم وابجوش ریختم وگذاشتم مرغ کاملا پخته شد بعد مرغ را در اوردم وابش را از صافی رد کردم

تهیه مرغ ناردونی ,آموزش غذای محلی و مزه متفاوت مرغ,دستور پخت مرغ با انار ,مواد لازم مرغ ناردونی ,دستور خورش مرغ ناردونی,غذای شمالی مزغ ناردونی,رب انار و مرغ

** تهیه مرغ ناردونی ,آموزش غذای محلی و مزه متفاوت مرغ,دستور پخت مرغ با انار ,مواد لازم مرغ ناردونی ,دستور خورش مرغ ناردونی,غذای شمالی مزغ ناردونی,رب انار و مرغ**
توی تابه یه پیاز بزرگ را رنده کردم با کمی روغن تفت دادم در مرحله بعد زردچوبه وادویه کاری وفلفل قرمز زدم ومخلوط کردم بعد یک قاشق رب زدم وتفت دادم بعد یه ملاقه کوچک یا دوقاشق پر رب انار ملس زدم و دانه انار که من یه دونه انار را دون کرده بودم ملس بودوبعد الوی سیاه ریختم دلخواه است ولی خیلی عالی می شه ودر اخر اب مرغ را به مواد اضافه کردم ومرغ پخته شده را وحرارت را کم کردم وسر تابه را کج گذاشتم تا به روغن بیفته
نکته….. اگر دوست نداریدمی تونید انار راحذف کنید ورب انار شما اگر ترش باشه در اخر یک قاشق شکر اضافه کنید رب انار من ملس بود ونیازی ندیدم

ارسال شده در تاریخ 14 بهمن 1397 توسط خدیجه ص با موضوع غذای ایرانی
بازدید : 153

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر نام و لینک منبع مجاز است