تهیه نان روغنی بالشی بدون استراحت خوشمزه با دستور پخت فوری

تهیه نان روغنی بالشی بدون استراحت خوشمزه با دستور پخت فوری

تهیه نان روغنی بالشی

یک نون فوری دیگه از سری آموزشهای تنبلونه و خیلی باحال و خوشمزه …هم سریع درست شد در عرض نیم ساعت هم طعمش فوق العاده بود

نیاز به خمیر مایه نداره و استراحت نمیخواد بسیار نان روغنی خوشمزه و پفکی و باحال
بچه ها این نون با اینکه تو روغن سرخ میشه بعد پخت کاملا خشک و جذب روغن نداره و اصلا حالت چرب نداره
خمیر رو عرض چند دقیقه درست میشه و راحت برش میدیم و تو روغن سرخ میشه چون خیلی پف میکنه و لایه ای میشه تو روغن هم سریع سرخ میشه
تهیه نان روغنی بالشی , نان روغنی بالشی بدون استراحت دستور پخت فوری ,دستور نان روغنی بالشی,طرز تهیه نان روغنی بالشی,مواد لازم نان روغنی بالشی, نان روغنی
برای اینکه نون اینجوری باد کنه چند تا نکته داره که براتون میگم
نون روغنی بالشی
مواد لازم.. تهیه نان روغنی بالشی

.شیر یک سوم لیوان ..

ماست یک سوم لیوان..

.بکینگ پودر یک و نیم ق چ.

تخم مرغ یک عدد.

نمک دو ق چ.

زردچوبه یک ق چ.

پودر سیر یک ق چ.

آویشن یک ق چ.

فلفل سیاه یک ق چ.

آرد یک و نیم تا دو لیوان

طرز تهیه نان روغنی بالشی بدون استراحت :

ابتدا تخم مرغ و شیر و نمک و ادویه ها رو مخلوط میکنیم…ماست و بکینگ رو در ظرفی مخلوط می زاریم پنج دقیقه بمونه تا کاملا پف کنه بعد به شیر و تخم مرغ اضافه میکنیم و بهش کم کم آرد میزنیم تا جایی که خمیر لطیفی داشته باشیم که به دست نچسبه


کف سینی رو خوب آرد میپاشیم خمیر رو روش میزلریم روی خمیر هم آرد میپاشیم..خمیر رو به قطر نیم سانت باز میکنیم ..حواستون باشه ضخیم نشه چون خام میمونه…نازک هم کنید حالت بالشی پیدا نمیکنه ..بعد با چاقو برش میدیم


روغن رو روی حرارت متوسط با شعله ملایم مدت ده دقیقه می زاریم داغ بشه بعد خمیر رو داخلش میندازیم اولش که خمیر رو داخلش میندازیم شعله رو زیاد کنید تا خمیر پف کنه بعد شعله رو ملایم کنید تا خوب بپزه وقتی یک طرف طلایی شد بر گردنبد ظرف دیگه هم سرخ بشه نزارین خیلی تیره بشه چون سفت میشه بعد از روغن خارج کنید روی پارچه تمیز بزارید تا روغن گرفت بشه

ارسال شده در تاریخ 3 مارس 2019 توسط خدیجه ص با موضوع آشپزی
بازدید : 614
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر نام و لینک منبع مجاز است