تهیه کیک نشاسته و خامه آموزش کیک نشاسته خوشمزه با بافت عالی

 تهیه کیک نشاسته و خامه آموزش کیک نشاسته خوشمزه با بافت عالی

 تهیه کیک نشاسته و خامه

#کیک_نشاسته_وخامه
پنبه ای و نرم

4 تخم مرغ
1 پیمانه شکر
200 میلی لیتر خامه
5 گرم وانیل شکری (شکر دار)
10 گرم بکینگ پودر
3 پیمانه نشاسته ذرت

امیدوارم کیک نشاسته ذرت را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.

کیک آرد نشاسته ذرت بافت ابری و پوکی داره. این کیک برای خامه کشی و تهیه کیک تولد مناسبه چون روغن نداره.

از اونجایی که کیک نشاسته ذرت پف خیلی زیادی میکنه پس قالب مناسب انتخاب کنید تا به اندازه کافی جا برای پف کردن داشته باشه.

– تهیه کیک نشاسته و خامه,طرز تهیه کیک نشاسته و خامه,آموزش کیک نشاسته خوشمزه با بافت عالی,کیک نشاسته با بافت پوک و عالی,کیک آرد نشاسته ذرت,دستور کیک نشاسته ذرت

 تهیه کیک نشاسته و خامه,طرز تهیه کیک نشاسته و خامه,آموزش کیک نشاسته خوشمزه با بافت عالی,کیک نشاسته با بافت پوک و عالی,کیک آرد نشاسته ذرت,دستور کیک نشاسته ذرت

دستور تهیه

ابتدا تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل به مدت 8 دقیقه هم می زنیم.

بعد خامه را اضافه کرده و هم می زنیم.

سپس آرد نشاسته ذرت را همراه بکینگ پودر اروم اروم به مخلوط اضافه می کنیم. به شکل دورانی مخلوط می کنیم.

بعد کف قالب را چرب کرده و مایع کیک را داخل قالب می ریزیم.

قالب را در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت 45 دقیقه قرار میدهیم.

این کیک بافت بی نظیری داره.

تخم مرغ هارو با شکر خوب بزنین با همزن، بعد بقیه موادو اضافه کنین و مخلوط کنین، بعد داخل قالب که چرب کردین و آرد پاشیدین بریزین و در فر گرم شده 170 درجه، 45 دقیقه بپزین.

ین کیک مناسب برای کیک های تولد کیک نشاسته وخامه

تکرار :

دستور تهیه

ابتدا تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل به مدت 8 دقیقه هم می زنیم.

بعد خامه را اضافه کرده و هم می زنیم.

سپس آرد نشاسته ذرت را همراه بکینگ پودر اروم اروم به مخلوط اضافه می کنیم. به شکل دورانی مخلوط می کنیم.

بعد کف قالب را چرب کرده و مایع کیک را داخل قالب می ریزیم.

قالب را در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت 45 دقیقه قرار میدهیم.

این کیک بافت بی نظیری داره.

تخم مرغ هارو با شکر خوب بزنین با همزن، بعد بقیه موادو اضافه کنین و مخلوط کنین، بعد داخل قالب که چرب کردین و آرد پاشیدین بریزین و در فر گرم شده 170 درجه، 45 دقیقه بپزین.

ارسال شده در تاریخ 3 آذر 1397 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی
بازدید : 854

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر نام و لینک منبع مجاز است