جلوگیری از خراب شدن ترشی ترشی چطوری از زود خراب شدن ترشی جلو گیری کنم؟

جلوگیری از خراب شدن ترشی چطوری از زود خراب شدن ترشی جلو گیری کنم؟

جلوگیری از خراب شدن ترشی,جلوگیری از زود خراب شدن ترشی , چطوری از زود خراب شدن ترشی جلو گیری کنم؟, روش جلوگیری زود خراب شدن ترشی ,

چطوری از زود خراب شدن ترشی جلو گیری کنم؟

کافیه ازملاقه استیل برای برداشتن ترشی ازظرفش استفاده نکنید
ملاقه استیل باعث زودخراب شدن ترشی میشود

جلوگیری از خراب شدن ترشی,جلوگیری زود خراب شدن ترشی , چطوری از زود خراب شدن ترشی جلو گیری کنم؟, روش جلوگیری زود خراب شدن ترشی ,

جلوگیری از کپک زدن ترشی ۱-برای اینکه ترشی شما کپک نزند، آنقدر سرکه روی مواد ترشی بریزید که سرکه کاملاً روی مواد را بگیرید.– نکته ی ۱-۲ اگر ترشی شما در حال کپک زدن بود می توانید ظرف ترشی را چند ساعت در معرض نور خورشید قرار دهید،دیگر کپک نمیزند.چند نکته در مورد خیار شورنکته ی ۲-برای اینکه خیار شور شما کپک نزند می توانید این چند کار را انجام دهید.- سرکه داخل خیار شور نریزید چون باعث کپک زدن خیار شور می شود.

روی ظرف خیار شور تکه ای نان را به اندازه دهانه ظرف قرار دهید و در ظرف را محکم ببندید.- دور ظرف خیار شور را گچ بگیرید تا مانع داخل شدن هوا به ظرف شود.می توانید خیار شور را داخل شیشه نوشابه ی خانواده بریزید.به این صورت که از خیارهای ریز استفاده کنید و به دلیل اینکه درآن محکم بسته می شود و تا دو سال می توانید خیار شور را نگه دارید.بدون اینکه کپک بزند در موقع استفاده سرشیشه را بچینید تادر آوردن خیار شور آسان باشد(dot) وسط خیار را با یک میله سوراخ کنید تا داخل خیار پوک نشود

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید و از ما شارژ رایگان موبایل جایزه بگیرید
لینک کوتاه این مطلب: http://bit.ly/2Hg61XK
نوشته شده توسط در تاریخ 1 اردیبهشت 1397 با موضوع گوناگون | بازدید : 396
مطالب مرتبط
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *