جلوگیری از کپک زدن ترشی و مربا روشهای جلوگیری از کپک زدن

جلوگیری از کپک زدن ترشی و مربا روشهای جلوگیری از کپک زدن

جلوگیری از کپک زدن ترشی و مربا, روشهای جلوگیری از کپک زدن, راههای جلوگیری از کپک زدن ترشی و مربا ,چطور از کپک زدن ترشی و مربا جلوگیری کنیم  ,رفع کپک زدن ترشی و مربا

کپک زدن ترشی و مربا?

برای جلوگیری از کپک زدن، مقداری گلپر به ترشی و مقداری دارچین به مربای خود اضافه کنید. این دو چاشنی خاصیت ضد عفونی کننده ای دارند که مانع از کپک زدن میشود

جلوگیری از کپک زدن ترشی و مربا, روشهای جلوگیری از کپک زدن, راههای جلوگیری از کپک زدن ترشی و مربا ,چطور از کپک زدن ترشی و مربا جلوگیری کنیم ,رفع کپک زدن ترشی و مربا

هوا را به داخل شیشه مربا راه ندهید

اگر در منزل خودتان مربا درست می کنید باید بدانید که کپک زدن مربا به مراحل پخت آن برمی گردد به طوری که اگر مربا خوب نپخته باشد، خیلی زود کپک می زند. بهتر است قبل از بستن در مربا یک لایه آلومینیوم روی شیشه بکشید و سپس در آن را ببندید تا با ورود هوا، مربای شما کپک نزند. برای جلوگیری از کپک زدن انواع مربا بهتر است به هنگام سرو کردن آن ها از قاشق چوبی تمیز استفاده کنید.

کپک ترشی را چه کنیم؟
بحث آلودگی ترشی ها به کپک زدن آن ها برمی گردد. زمانی که شما کپک را روی ترشی مشاهده کردید، باید بدانید که این کپک قابل مشاهده، از میلیون ها یا حتی میلیاردها میسلیوم کپک تشکیل شده است. از این رو، خریدن یا خوردن این نوع ترشی به هیچ عنوان توصیه نمی شود. از آنجا که مصرف کننده خانگی قدرت تشخیص بیماری زا بودن یا نبودن کپک ها را ندارد، باید هر نوع مواد غذایی کپک زده را کاملا دور بریزد. ترشی هم حاوی سرکه مایع است و امکان انتشار کپک های بیماری زا در تمام آن وجود خواهد داشت.

چرا مربا کپک می زند و چه کنیم که از این فرایند جلوگیری شود.

این حالت در مربا، شربت ها و ترشی ها پیدا می شود. وقتی مربا و شربتی به حد کافی قوام نیامده باشد، بعد از مدتی رقیق و ترش می شود و سپس کپک می زند. اگر مربا چند روز پس از پخت، کمی رقیق شد، مربا را دوباره چند جوش بدهید تا شربت قوام آید و مربا یا شربت قدری غلیظ تر شود. می توان با ریختن مقداری شکر و جوشاندن مجدد از فاسد شدن بیشتر آن جلوگیری نمود. در یخچال نگه داشتن مربا هم به کپک نزدن آنها کمک می‌کند. ترشی معمولاً در صورتی کپک می زند که سرکه خالص نباشد و آب قاطی آن باشد و یا سبزیجات مورد استفاده خیس باشند، که در این صورت می‌‎توان سرکه را جداگانه قبل از ترشی انداختن جوشاند تا اگر آب به آن اضافه کرده باشند بخار شده و سرکه خالص شود. سبزیجات یا میوه هایی را که برای ترشی انداختن در نظر گرفته اید را به خوبی خشک کنید و سپس داخل شیشهٔ ترشی بریزید. به خاطر داشته باشید که در هنگام مصرف مربا و ترشی حتماً قاشقی جداگانه به شیشهٔ ترشی یا مربا اختصاص دهید، تا قاشق های آغشته به مواد دیگر وارد ظرف ترشی یا مربا نشود و حتی الامکان از کپک زذن آن جلوگیری شود.
این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید و از ما شارژ رایگان موبایل جایزه بگیرید
لینک کوتاه این مطلب: http://bit.ly/2CBtYXO
نوشته شده توسط در تاریخ 18 شهریور 1397 با موضوع گوناگون | بازدید : 1,798
مطالب مرتبط
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *