حلوای آرد نخودچی و گردو یک حلوای خوشمزه و مجلسی

حلوای آرد نخودچی و گردو یک حلوای خوشمزه و مجلسی 

حلوای آرد نخودچی و گردو که با ماندگاری زیاد هست اگر میخواهید یک حلوای خوشمزه و مجلسی اما با روش پخت آسان تهیه کنید ایران پاتوق این گزینه را به شما پیشنهاد می دهد

مواد لازم

آرد سفید قنادی ۱لیوان (دسته دار فرانسه )
آرد نخودچی ۳ لیوان
پودرگردو نصف لیوان
پودر قند ۲لیوان
کره حدودا ۲۵۰تا ۳۰۰گرم باکنترل بزنید
پودر هل یا زنجبیل به مقدار دلخواه (بستگی به خودتون داره )

حلوای آرد نخودچی ,طرز تهیه حلوای آرد نخودچی وگردو ,تهیه حلوای با گردو و آرد نخودچی ,موارد استفاده آرد نخودچی ,دستو حلوا با آرد نخود ,حلوا با گردو ,آرد نخود

طرز تهیه حلو با آرد نخودچی

ابتدا آرد سفید راروی حرارت کم حدودنیم ساعت تفت میدیم بعدازاین مدت آرد نخودچی راروی آرد سفید تفت داده شده الک کرده وحدود ۱تا۱ونیم ساعت با حرارت ملایم آرد نخوچی رانیز تفت میدیم بعد از اینکه آردمون سبک شد وبوش بلند شد ؛ازروی حرارت برش داشته میذاریم زمین تا آردامون سرد بشه.

بعداز اینکه کامل سرد شد پودقندرو،روی آردمون الک میکنیم ومخلوط میکنین (به هیچ وجه تا آردامون سرد نشده پودر قندرو نریزین چون گلوله گلوله میشه )بعد کره رو آب کرده دردومرحله به حلوامون اضافه میکنیم همراه پودر هل یا زنجبیلمون وپودر گردوروهم اضافه کرده وبا دست قشنگ حلوارو مخلوط میکنیم
میتونین توی سینی مقداری دارچین الک کنین و حلوارو روی اون صاف کنید و به شکل مربع ببرین ،من توی قالب سیلیکونی ریختم و صافش کردم و یه نیم ساعت گذاشتم فریزر بعداز قالب درش آوردم

حلوای آرد نخودچی ,طرز تهیه حلوای آرد نخودچی وگردو ,تهیه حلوای با گردو و آرد نخودچی ,موارد استفاده آرد نخودچی ,دستو حلوا با آرد نخود ,حلوا با گردو ,آرد نخود
?نکته:درصورت دلخواه میتونید از کمی زعفران هم استفاده کنید.

رعایت دستور پخت حلوا بخصوص از این مرحله شما را به نتیجه دلخواه میرسونه

بعداز اینکه کامل سرد شد پودقندرو،روی آردمون الک میکنیم ومخلوط میکنین (به هیچ وجه تا آردامون سرد نشده پودر قندرو نریزین چون گلوله گلوله میشه )بعد کره رو آب کرده دردومرحله به حلوامون اضافه میکنیم همراه پودر هل یا زنجبیلمون وپودر گردوروهم اضافه کرده وبا دست قشنگ حلوارو مخلوط میکنیم
میتونین توی سینی مقداری دارچین الک کنین و حلوارو روی اون صاف کنید و به شکل مربع ببرین ،من توی قالب سیلیکونی ریختم و صافش کردم و یه نیم ساعت گذاشتم فریزر بعداز قالب درش آوردم

ارسال شده در تاریخ 31 اکتبر 2018 توسط خدیجه ص با موضوع غذای ایرانی
بازدید : 2,064
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.