خواص دارویی سنجد آشنایی با فواید سنجد و پودر سنجد

خواص دارویی سنجد آشنایی با خواص و فواید سنجد

خواص دارویی سنجد
?ضد تب و درد است.
?بادشکن و مقوی قلب است  ?سردرد را تسکین می دهد.
?پودر هسته آن غضروف ساز بوده و جهت ترمیم مفاصل و کمردرد میتوان آنرا با شیر میل کرد
?از گل آن برای التیام زخم استفاده می شود.
?کم کالری و مقوی معده است.
?سنجد پخته شده در روغن زیتون، درد مفاصل و خارش پوست را درمان می کند
? برای رشد مو مفید است.

خواص دارویی سنجد ,آشنایی با خواص و فواید سنجد,فواید پودر سنجد , سنجد میوه پرخاصیت ,سنجد در درمان بیماری ها, سنجد مفید برای پوکی استخوان, درمان با سنجد

آشنایی با خواص و فواید سنجد

میوه سنجد از زمانهای گذشته در سبد غذایی ایرانیان جا داشته و در اعیاد سنتی به آن توجهی خاص مبذول شده است. امروزه از درخت سنجد و میوه آن در صنایع غذایی، بهداشتی، دارویی، عطرسازی و صنایع چوب استفاده می شود. نام علمی سنجد «Elaeagnusan gastifolial» است و رویشگاه این درخت بدلیل سازگاری آن با محیط های مختلف در اغلب نقاط کره زمین از جمله آمریکای شمالی، اروپای شرقی و غربی، آسیای مرکزی و شمالی و … است.به طور کلی 3 نوع درخت سنجد در دنیا وجود دارد که 2 نوع هلاگنوس و هیپوفار در ایران موجودست. درخت سنجد هلاگنوس به دلیل درشتی میوه ، قامت بلند، نداشتن خار و برگهای پهن به درخت سنجد هیپورفیا برتری دارد.

از سنجد می‌توان در درمان بسیاری از امراض استفاده کرد؛ مصرف سنجد، کلیه‌ها را گرم و بواسیر را درمان می‌کند.

ادرار اگر قطره‌قطره بیاید، با پودر سنجد روان می‌شود؛ بازوان و ساق‌ها را نیرومند می‌کند. خواص دارویی سنجد

سنجد، عفونت ریه را خشک و آب‌آوری شش‌ها را درمان می‌کند؛ کمبود ویتامین C بدن را رفع می‌کند.

سنجد خاصیت آنتی‌اکسیدانی بسیار قوی دارد و با ویتامین K به نبرد سموم معده و روده می‌‌رود.

سرشار از فیبر و منبع غنی از کلسیم است؛ برای همین خوردن آن به پیران و مادران شیرده توصیه می‌شود زیرا هم جلوی پوکی استخوان را می‌گیرد و هم دستگاه گوارش را تقویت می‌کند و هم سردردهای میگرنی را درمان می‌کند و هم نسیان و آلزایمر را کاهش می‌دهد و هم موجب تیزهوشی نوزاد شیر‌خوار می‌شود.

سنجد برای ترمیم شکستگی و ترک استخوان، بی‌نظیر است و در درمان پوکی استخوان به عنوان چهارمین عامل مرگ و میر در جهان، اثرات معجزه‌آسایی دارد؛ می‌توان گفت همه بیماران مبتلا به پوکی استخوان از سنجد، غافل بوده‌اند!در مکتب طبی ابن سینا، آسیاب شده سنجد با هسته آن درمان ساده‌، عالی و بی‌خطر برای آرتروز‌، روماتیسم و پوکی استخوان است. خواص دارویی سنجد

پودر سنجد را چگونه تهیه و مصرف کنیم

اگر می‌توانید، خودتان تعدادی سنجد تازه را با پوست و گوشت و هسته آسیا کنید اما اگر آسیا ندارید یا نگران هستید، هسته سنجد، آسیای شما را خراب کند، می توانید پودر سنجد آماده تهیه کنید.

یک قاشق غذا‌خوری پودر را در یک لیوان شیر، بریزید و با یک قاشق غذا خوری عسل آن را شیرین کنید و روزانه یک وعده از آن را با غذا یا میان‌وعده میل کنید.

خواص پودر سنجد

سنجد میوه ای که به صورت خشک شده از آن استفده میشود و این میوه طبعی خشک و سرد دارد. از سری خواص آن میتوان به قابض بودن آن اشاره کرد. همچنین به دلیل داشتن ویتامین k این میوه ضد خونریزی است . برای دفع سموم و باکتری های معده و روده بسیار مفید و ضروری است. برای کسانی که از سردرد رتج میبرند خوردن سنجد توصیه میشود.
نکته مهم :پوکی استخوان یا بیماری خاموش چهارمین عامل مرگ و میر در جهان شناخته شده و از هر 4 نفر بالای 25 سال 1 نفر مبتلاست . ولی اخیراً یک درمان ساده ، عالی و بی خطر برای آن پیدا شده .این راه حل نتیجۀ تحقیق محققان طب سنتی و به نقل از بوعلی ،اگر آرد و هسته میوه سنجد با هم آسیاب شود ،مصرف خوراکی آن بیماری آرتروز ،روماتیسم و پوکی استخوان را بطور چشمگیری شفا میدهد.و موثرتر روش درمان است.

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید و از ما شارژ رایگان موبایل جایزه بگیرید
لینک کوتاه این مطلب: http://bit.ly/2U0OEM8
نوشته شده توسط در تاریخ 17 فروردین 1398 با موضوع مطلب علمی | بازدید : 49
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *