خواص نسترن کوهی فواید گیاه دارویی گیلدیک درمان تورم کلیه

خواص نسترن کوهی فواید گیاه دارویی گیلدیک درمان تورم کلیه

خواص نسترن کوهی,نسترن کوهی چیست,گیلدیک,نسترن کوهی در بارداری,نسترن کوهی ویکی پدیا,نسترن کوهی تصویر,نسترن کوهی وحشی,فروش میوه نسترن کوهی,نسترن کوهی,خواص نسترن کوهی,خواص نسترن کوهی,گل نسترن کوهی,گیاه نسترن کوهی,خواص دارویی نسترن کوهی,خواص درمانی نسترن کوهی,خواص گل نسترن کوهی,خواص گیاه نسترن کوهی,خواص عرق نسترن کوهی,خواص دمنوش نسترن کوهی,خواص چای نسترن کوهی

نسترن کوهی گیلدیک

این گیاه سرشار از ویتامین C می باشد. نام های گوناگونی برای آن عنوان شده است از جمله :
نسترن کوهی ، گل سرخ وحشی ، گل سرخ بری ، گل باغی یا گل باخی – گل محمدی

در کردستان شیلان یا دلیق گفته می شود و در آذربایجان به گیلدیک معروف است و از تیره ی گل سرخ می باشد .
نسترن کوهی از جمله گیاهان دارویی ارزشمندی است که میوه های این گیاه در درمان برخی از بیماری ها مورد استفاده مردم اکثر کشورها قرار می گیرد . از میوه های این گیاه ، از میوه ی بدون دانه و حتی از دانه ی آن به عنوان دارو یاد شده است . میوه ی این گیاه علاوه بر ویتامین C از سایر ویتامین ها هم سرشار است و به عنوان جبران کننده ی کمبود ویتامین های بدن نیز استفاده می گردد .

با میوه ی این گیاه در برخی از کشورها مربا و مارمالاد درست می شود و مواد مؤثر این گیاه سبب کاهش اسید اوریک شده و در معالجه ناراحتی های ناشی از نقرس در طب سنتی مورد استفاده قرار می گیرد . از این گیاه دارویی در درمان تورم کلیه و مجاری ادراری هم استفاده می شود .

خواص نسترن کوهی گیاه دارویی گیلدیک درمان تورم کلیه

خواص نسترن کوهی فواید گیاه دارویی گیلدیک

خواص درمانی گیلدیک

از نظر طب سنتی گل نسترن طبعی گرم و خشک دارد . اثر ضد اسکوربوت ، قابض و مدربودن قسمت گوشت دار و کوزه ای شکل این گیاه به خاطر داشتن تانن ، ویتامین C و موارد مختلف دیگر است و در رفع حالات اسهالی ، اختلالات خونی ، انقباض غیر ارادی ماهیچه های معده ، بیماری های ناشی ازالتهاب و ورم کلیه ها و دردهایی که به دلیل پیدایش سنگ کلیه عارض می شود کاربرد فراوانی دارد .

درمان کننده حبس البول است ، بوی بد بدن را از بین می برد و افرادی که زیاد عرق می کنند باید تن خود را بعد از حمام کردن با دم کرده گل و برگ نسترن آبکشی کنند . آرام کننده اعصاب بوده و اسهال را بر طرف می کند مخصوصاً در مسلولین . به راحتی می توان دم کرده آن را به کودکانی که به اسهال مبتلا شده اند داد . خونریزی از سینه را قطع می کند ،برطرف کننده سنگ و ورم کلیه است .
الیاف داخلی آن ضد انگل است مخصوصاً کرم آسکاریس را از بین می برد که در این مورد باید 0/5 گرم از آن را مخلوط عسل کرد و خورد .

از دم کرده نسترن کوهی برای برطرف نمودن آلبومین موجود در ادرار می توان استفاده کرد . برطرف کننده بی خوابی بوده و باعث سرعت گرفتن جریان خون در پوست و موجب لطافت پوست می شود . نوشیدن دم کرده آن باعث رفع طپش قلب می شود . معده را تقویت کرده و باعث می شود که مصونیت بدن در مقابل بیماریها بالا برود .

از این گیاه ضمادی درست کرده و برای ترمیم شکستگی استخوان و رفع ورم مقعد روی قسمت شکستگی یا تورم قرار می دهند.
از آن جا که گل نسترن شیرین است موجب جذب حشرات به خود می شود ، مخصوصاً حشره بخصوصی به نام سای نیپس که در اثر نیش زدن برجستگی های کوچکی پوشیده از تار و به رنگ سبز مایل به قرمز در آن به وجود می آورد که به نام ( به دگار ) معروف بوده و خواص طبی مهمی از آن بیان شده است .

خواص نسترن کوهی گیاه دارویی گیلدیک درمان تورم کلیه

خواص نسترن کوهی فواید گیاه دارویی گیلدیک

نسترن کوهی

مخصوصاً در مورد بیماران مسلول تقویت کننده است و مانع از عرق کردن می شود.
دم کرده برگ و گل این گیاه برای شستشوی زخم ها و سوختگی ها و درمان آن ها مؤثر بوده و کاربرد دارد . گلبرگ ها ی آن کمی قابض بوده و به همین دلیل آن را به عنوان قابض و رنگ کننده و جهت تهیه ی اسانس گل سرخ و گلاب مورد استفاده قرار می دهند . فعالیت های آنزیمی را تقویت کرده ، تولید گلبول های قرمز را تحریک کرده ، برای درمان نقاهت مفید بوده و با حساس سرما و لرز به خوبی مبارزه می کند .

فرآورده های گل نسترن

برخی از کشورهای جهان از گل نسترن مربا و مارمالاد درست می کنند . همچنین از نسترن کوهی داروهایی با نام ویروما و دیویروما تهیه شده و به بازار عرضه می گردد .
همه افراد می توانن خشک کرده و یا منجمد شده ی این گیاه را در منزل داشته باشند . فقط کافی است میوه ی این گیاه را شسته و بدون استفاده از وسایل فلزی همچون مس و آهن که نقش کاتالیزور را برای آنزیم ها داشته و سبب تسریع فعالیت آن ها و در نتیجه تجزیه آنزیم ها می شود و از خاصیت دارویی میوه ها به مقدار زیادی می کاهد و روی پاچه ی تمیزی آن ها را خشک کنید . منجمد کردن این گیاه هم در دمای زیر صفر سبب محفوظ ماندن ویتامین C می شود .

لینک کوتاه این مطلب: https://goo.gl/NsA5xS

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید و از ما شارژ رایگان موبایل جایزه بگیرید
لینک کوتاه این مطلب: http://bit.ly/2GBrdam
نوشته شده توسط در تاریخ 1 فروردین 1397 با موضوع مطلب علمی | بازدید : 9,185
مطالب مرتبط
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *