خورشت قورمه سبزی مفید و مقوی برای کم خونی کودکان و بزرگترها

خورشت قورمه سبزی مفید و مقوی برای کم خونی کودکان و بزرگترها

خورشت قورمه سبزی

قورمه سبزی خورشت مفید برای تقویت رشد کودکان و کاهش دردهای عضلانی و جلوگیری از ریزش مو است. طبع قورمه سبزی گرمه و برای فصول سرد عالیه به شرطی که لیمو عمانیش بعد از پخت دور انداخته بشه. برای اینکه قورمه سبزی خوب روغن بیندازه اواسط پخت خورشت یک قاشق شنبلیله که خیلی خوب سرخ و خشک شده به آن اضافه کنید . 😊

👇🏿👇🏾

خورشت قورمه سبزی ,خورشتی مفید و مقوی برای کم خونی ,خورش قورمه سبزی مقوی برایکودکان, خورش قورمه سبزی غذای کامل,غذاکامل و مفید قرمه سبزی ,همیت خورش قورمه سبزی

مهم‌ترین نکاتی که هنگام طبخ خورشت قورمه‌ سبزی باید به آنها توجه کنیم.

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهم‌ترین نکاتی که هنگام طبخ خورشت قورمه‌سبزی باید به آنها توجه کنیم، اظهار کرد: افراد برای پخت این غذا باید از سبزیجات تازه یا خشک‌شده استفاده کنند، زیرا سبزیجات منجمد سرخ شده فاقد ارزش غذایی هستند.

وی درباره روش‌های نادرست آماده‌سازی سبزی بیان کرد: برخی از اشخاص پس از خرد کردن سبزی، آن را داخل آب ریخته سپس این آب را دور می‌ریزند؛ این کار باعث می‌شود که مقداری از املاح سبزی به آب نفوذ پیدا کند، چون سبزیجات محلول در آب هستند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره روش‌های نادرست طبخ سبزی افزود: گروهی از افراد هم سبزی خرد شده را آسیاب و در حرارت بالا با روغن سرخ می‌کنند سپس سبزی سرخ شده را در یخچال می‌گذارند تا منجمد شود، دوباره این سبزی را در حرارت بالا می‌پزند؛ این فرآیند موجب می‌شود که همه خواص سبزی از بین برود و تنها تفاله‌ای از آن باقی بماند که هیچ ارزش غذایی ندارد.

عظمایی تاکید کرد: افراد در مراحل پخت قورمه‌سبزی می‌توانند از گوشت مرغ یا قارچ هم استفاده کنند؛ قارچ جایگزین مناسبی برای گوشت قرمز در مبتلایان به غلظت خون است؛ این غذا بسیار مقوی و سنگین بوده بنابراین بهتر است در وعده ناهار میل شود.

وی گفت: قورمه‌سبزی به علت داشتن آهن و فولات برای افراد کم‌خون بسیار مناسب بوده ؛ این غذا سرشار از منیزیم است بنابراین نقش موثری در رفع گرفتگی عضلات دارد؛ قورمه‌سبزی بهتر است همراه با سبزی خوردن میل شود.

قورمه سبزی خورشت مفید برای تقویت رشد کودکان و کاهش دردهای عضلانی و جلوگیری از ریزش مو است. طبع قورمه سبزی گرمه و برای فصول سرد عالیه به شرطی که لیمو عمانیش بعد از پخت دور انداخته بشه. برای اینکه قورمه سبزی خوب روغن بیندازه اواسط پخت خورشت یک قاشق شنبلیله که خیلی خوب سرخ و خشک شده به آن اضافه کنید . 😊

 خورشت قورمه‌سبزی به علت داشتن آهن و فولات برای افراد کم‌خون بسیار مناسب است.

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید و از ما شارژ رایگان موبایل جایزه بگیرید
لینک کوتاه این مطلب: http://bit.ly/2OZMbiI
نوشته شده توسط در تاریخ 3 آذر 1397 با موضوع سلامتی | بازدید : 92
مطالب مرتبط
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *