خورش مرغ مجلسی طرز پخت خورش مرغ مجلسی با ترفندهای عالی

خورش مرغ مجلسی طرز پخت خورش مرغ مجلسی با ترفندهای عالی

خورش مرغ , طرز تهیه خورش مرغ ,روش تهیه خورش مرغ ,خورش مرغ مجلسی , طرز پخت خورش مرغ مجلسی ,خورش زرشک پلو مرغ
رب_خونگی
سلام رفقاااااا ?

خورشت مرغ خوشمزه?در کنار زرشک پلو/ باقالی پلو/چلو/کته عاااالی میشه کسانی که رب دوست ندارن میتونن نزنن آگه ترش مزه دوست دارید ده دقیقه آخر کمی غوره بزنید

خورش مرغ , طرز تهیه خورش مرغ ,روش تهیه خورش مرغ ,خورش مرغ مجلسی , طرز پخت خورش مرغ مجلسی ,خورش زرشک پلو مرغ
عزیزان من قبل از اینکه مرغ رو فریزیر کنم یکساعت تو آب ونمک میزاریم بعدا دوباره میشورم وفریزیر میکنم
برای از بین بردن بوی مرغ بعد از یخ زدای‌ با مقداری آب بزارید رو گاز تا کفش بالا بیاد توجه کنید نزارید قل بزنه وقتی کفش بالا اومد تکه های مرغ رو دربیارید وخوب بشورید
پیاز رو ریز خرد کرده وبا روغن تفت میدیم وقتی پیاز شیشه ای شد تکه های مرغ رو اضافه میکنیم وباهاش تفت میدیم زردچوبه وفلفل ودوسه حبه سیر رنده شده اضافه میکنیم وهمه رو با هم سرخ میکنیم در این فاصله میتونید کمی کره وزعفران اضافه کنید خوش طعم تر میشه من نزدم کره نداشتم زعفران هم کمی داشتم واسه تزیین برنج میخواستم ? وقتی سرخ شدن آب جوش رو بریزید تا جای آب بریزید فقط روی مرغ رو بگیره بیشتر نه درشو بزارید با شعله متوسط بزارید نیم پز بشه
یکی دو قاشق رب رو با کمی روغن تفت میدیم حدود سی ثانیه یکی دو ملاقه از آب گوشت میریزیم تا رنگ رب وا بشه سپس به خورش اضافه میکنیم ودرشو میزاریم تا خوب بپزه نزارید آب سس کاملا کشیده بشه ترش مزه دوست دارید ده دقیقه آخر کمی غوره بریزید یا نیم ساعت اخر چند عدد آلو بریزید
رب رو حتمااا سرخ کنید تا خوش طعم تر وخوش رنگتر بشه

عزیزان آگه از اول پخت رب اضافه کنید رنگ خورش کمی تیره میشه

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید و از ما شارژ رایگان موبایل جایزه بگیرید
لینک کوتاه این مطلب: http://bit.ly/2KRR4JS
نوشته شده توسط در تاریخ 20 اردیبهشت 1397 با موضوع غذای ایرانی | بازدید : 847
مطالب مرتبط
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *