خورش کدو بادمجون با گوشت قلقلی طعم یک غذای ایرانی
خورش کدو بادمجون با گوشت قلقلی طعم یک غذای ایرانی
خورش کدو بادمجون با گوشت قلقلی
مواد لازم
- 8 عدد بادمجان
- 5 عدد کدو
- نیم کیلو گوشت
- 2 عدد گوجه فرنگی
- ق غ ارد سوخاری ( یا آرد نخودچی)
- 1 عدد پیاز
- آبغوره به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
- فلفل به میزان لازم
- زعفران به میزان لازم
- غوره به میزان لازم
بادمجونا و کدو رو که سرخ کردم کنار گذاشتم ی پیاز متوسط رو ریز خرد کردم و سرخ کردم و یکم زردچوبه هم به پیاز زدم. تابه رو گذاشتم رو حرارت بعد مقدار کمی روغن مایع ریختم تو تابه سه تا گوجه متوسط رو حلقه حلقه کردم و توی تابه ریختم یکم رب گوجه هم کنار گوجه ها ریختم پیاز داغ رو ریختم روش و بعد بادمجونا و کدو رو چیدم روشون و بعد هم یه گوجه دیگه رو حلقه حلقه کردم و مجدد ی لایه گوجه حلقه شده چیدم روشون. نصف لیوان اب ریختم روش درب تابه رو گذاشتم تا یکم گوجه ها نرم بشن و اب بندازن بعد از یک ربع گوشت های قلقلی رو چیدم روشون . مجدد سر تابه رو گذاشتم تا یه رب ساعتی تا گوجه ها حسابی اب بندازن و خورش لعاب خوبی بگیره.برای گوشت قلقلی هم یه پیاز متوسط رو رنده ریز کردم یکم اب پیاز رو گرفتم و نمک و فلفل و زرد چوبه و گوشت رو اضاف کردم به همراه دو ق غ ارد سوخاری ( یا آرد نخودچی) و حسابی ورز دادم و بعد هم قلقلی کردم و سرخ کردم
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه کله جوش غذای کم کالری و جز غذای رژیمی
- طرز تهیه قیمه نثار مجلسی غذای سنتی قزوینی
- طرز تهیه سوتی پلو غذای ترکی و محلی به نام فارسی شیر پلو
- طرز تهیه شش انداز بادمجان با دستور ساده در منزل
- طرز تهیه خورشت تره کردی با دستور مرحله به مرحله
- طرزتهیه ته چین مرغ و قارچ یک غذای اصیل و کاملا مجلسی ایرانی