درمان خانگی آرتروز گردن بررسی دلایل و علائم آرتروز گردن

درمان خانگی آرتروز گردن بررسی دلایل و علائم آرتروز گردن

درمان خانگی آرتروز گردن

درمان_آرتروز_گردن

روغن بادام تلخ

☘روغن بادام تلخ درمان قطعی آرتروز گردن و زانو است

☘ روغن را روزی 2 مرتبه روی گردن بمالید و هربار 15 دقیقه صبر کنید تا روغن جذب شود سپس لباس بپوشید

سیر برای درمان خانگی آرتروز گردن

استفاده از سیر برای درمان آرتروز گردن نتایج خوبی به همراه دارد. خواص ضد التهابی و ضد درد سیر به درمان درد، تورم، و التهاب گردن و نواحی اطراف کمک می‌کنند.

الف. هر روز صبح، دو بوته‌ی تازه سیر را به صورت ناشتا به همراه آب میل کنید. هم‌چنین، می‌توانید از کپسول سیر نیز استفاده کنید؛ البته تنها بعد از مشورت با پزشک و تایید وی مجاز به استفاده از این روش درمانی هستید.
ب. روش دیگر این‌که ۲ الی ۳ حبه سیر خرد شده را به همراه مقداری روغن سبزیجات داخل یک ماهیتابه حرارت دهید. اجازه دهید کمی خنک شود و سپس، آن را به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه روی ناحیه‌ی آسیب دیده ماساژ دهید. بعد از این کار، به حمام گرم بروید. این کار را روزی دو مرتبه انجام دهید.

سرکه سیب برای درمان خانگی آرتروز گردن

سرکه سیب غنی از خواص ضد التهابی و قلیایی کنندگی است، و می‌تواند داروی گیاهی مناسبی برای درمان اسپوندیلوز (آرتروز) گردن نیز باشد. سرکه سیب به شکل موثری درد و التهاب ناحیه‌ی گردن را تسکین می‌دهد.

الف. یک عدد حوله کاغذی آغشته به سرکه سیب را روی ناحیه‌ی آسیب دیده بگذارید. اجازه دهید این دستمال چند ساعت روی پوست باقی بماند. این کار را روزی دو بار انجام دهید.
ب. گزینه‌ی دیگر این‌که دو فنجان سرکه سیب را در وان حمام بریزید. روزی یک بار، به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه داخل وان بروید.
پ. هم‌چنین، می‌توانید یک قاشق غذاخوری سرکه سیب خام و ارگانیک را با مقدار اندکی عسل در یک لیوان آب حل کنید و روزی یک مرتبه بنوشید.

درمان خانگی آرتروز گردن ,رواشهای خانگی رفع آرتروز گردن , علائم آرتروز گردن ,دلایل بروز آرتروز گردن ,پیشگیری از بروز آرتروز گردن,آرتروز گردن,آسیب‌های گردن

هر یک از این دو روش را هر روز انجام دهید تا بهبودی کامل حاصل شود.

آرتروز گردن بیماری است که باعث ایجاد تغییرات اساسی در مهره های گردن شده و نتیجه این تغییرات باعث ساییده شدن مهره های گردن می شود. همچنین بیماری آرتروز گردن باعث ایجاد فشار و درد در قسمت های مختلف بدن همچون دست و پا و مثانه می شود.

آرتروز گردن در بین مردان شیوع بیشتری داشته و در مردانی که سن آن ها بیش از ۴۰ سال است احتمال ایجاد آن بیشتر نیز می شود.

شایان ذکر است شروع آرتوروز گردن بعد از سن ۶۰ سالگی بیشتر می شود. در بیماری آرتروز گردن مهره های گردن و دیسک های موجود بین آن ها و عروق خونی که به سمت مغز می روند تحت تاثیر قرار می گیرند.

علل ابتلا به آرتروز گردن

از شابع ترین علل ابیتلا به آرتروز گردن می توان به موارد زیر اشاره نمود.

افزایش سن

یکی از اصلی ترین علل ابتلا به آرتروز گردن بالا رفتن سن می باشد. با بالا رفتن سن، در افراد گردن درد ایجاد می شود که در نهایت این گردن درد ها به آرتروز گردن تبدیل می شوند.درمان خانگی آرتروز گردن

دیسک‌های ستون مهره‌ها در حدود ۴۰ سالگی خشک می‌شوند و به تدریج تحلیل می‌روند؛ و به این ترتیب نمی‌توانند نقش حفاظتی بین استخوان‌های گردن را به خوبی ایفا کنند. همچنین همگام با گذر عمر دیسک‌ها ترک برمی‌دارند و در نتیجه برجستگی یا فتق دیسک رخ می‌دهد. به علاوه خارهای استخوانی یا زائده‌های استخوانی نیز به وجود می‌آیند. فتق دیسک و خارهای استخوانی با وارد کردن فشار مضاعف بر نخاع و ریشه‌های عصبی به بروز درد مفصل دامن می‌زنند. رباط‌ها (لیگامان‌های) ستون مهره‌ها، یعنی رشته‌های بافتی اتصال دهنده‌ی استخوان‌ها، نیز با پا به سن گذاشتن سفت‌تر می‌شوند و در نتیجه حرکت دادن گردن دشوارتر یا دردناک می‌گردد.

عوامل دیگر

آرتروز گردن به جز عامل سن به علت وجود عامل‌های دیگری نیز بروز می‌یابد که در زیر به شماری از آنها اشاره می‌کنیم:

آسیب‌های گردن.
فعالیت‌هایی شغلی مانند بلند کردن اشیاء سنگین که فشار زیادی به گردن وارد می‌کند و منجر به کشیدگی بیش از حد آن می‌شود و می تواند علت آرتروز گردن باشد.
نگه داشتن گردن در حالتی نامناسب به مدت طولانی یا تکرار حرکت‌های یکسان گردن در طول روز (فشار مکرر)
عامل‌های ژنتیکی (سابقه ابتلا به اسپوندیلوز گردنی در خانواده) از علت ارتروز گردن می باشد .
استعمال دخانیات
داشتن اضافه وزن و عدم فعالیت

علائم و نشانه ها

علائم آرتروز گردن عبارتند از:

• خشکی و گردن درد
• سردردی که ریشه آن در گردن است
• درد در شانه یا بازوها
• ناتوانی در چرخاندن یا خم کردن کامل سر، که گاهی اوقات رانندگی را مشکل می‌کند
• وجود حس یا صدای ساییدگی هنگام چرخاندن گردن

معمولاً علائم آرتروز گردن با استراحت بهبود پیدا می‌کنند. این علائم صبح‌ها و اواخر روز شدیدتر هستند. اگر آرتروز گردن باعث فشار بر نخاع شود (تنگی کانال نخاع گردنی)، عارضه‌ای به نام میلوپاتی گردنی به وجود می‌آید. علائم آرتروز گردن همراه با میلوپاتی عبارتند از:

• مورمور شدن، بی‌حسی و یا ضعف در دست‌ها یا پاها
• عدم هماهنگی و مشکل در راه رفتن
• رفلکس‌های غیرطبیعی
• اسپاسم‌های عضلانی
• بی‌اختیاری ادرار و مدفوع

یکی دیگر از عوارض احتمالی آرتروز گردن رادیکولوپاتی گردنی است، که در آن خارهای استخوانی هنگام بیرون زدن از استخوان‌های ستون فقرات روی عصب‌ها فشار می‌آورند. شایع‌ترین علامت این عارضه تیر کشیدن یک یا هر دو دست است.

درمان

طی سال های اخیر برای درمان بیماری آرتروز گردن روش های بسیار زیادی ارائه شده که قصد داریم به برسی آن ها بپردازیم.

فیزیوتراپی: یکی از پرکاربردترین روش های برای درمان آرتروز گردن روش فیزیوتراپی اسن که در این روش عضلات ضعیف کشیده شده و تقویت می شوند.درمان خانگی آرتروز گردن

درمان خانگی آرتروز گردن ,رواشهای خانگی رفع آرتروز گردن , علائم آرتروز گردن ,دلایل بروز آرتروز گردن ,پیشگیری از بروز آرتروز گردن,آرتروز گردن,آسیب‌های گردن

درمان خانگی آرتروز گردن

فیزیوتراپیست شما همچنین ممکن است از کشش گردن و یا وضعیت درمانی (posture therapy) استفاده کند. برنامه های فیزیوتراپی متفاوت اند ولی معمولا بین 6 تا 8 هفته به طول می انجامند که در هر هفته 2 تا 3 جلسه برنامه ریزی شده است.

دارو ها : در طول اولین فاز درمان آرتروز گردن معمولا چندین دارو به طور همزمان و به منظور برطرف کردن درد و التهاب استفاده می شوند.

شل کننده های عضلانی : دارو هایی از قبیل سیکلوبنزاپرین یا کاریزوپرودول نیز می توانند در موارد اسپاسم های دردناک عضلانی، استفاده شوند.

دارو های ضد التهاب غیر استروئیدی (NSAIDs) : غالبا، دارو های ایبوپروفن و ناپروکسن به همراه استامینوفن، اولین دارو هایی هستند که برای درد مهره گردن تجویز می شوند. این دارو های برای برطرف کردن درد و التهاب کاربرد داشته و بسته به نوع مشکل، ممکن است برای چند هفته تجویز شوند. اگر فرد موارد جدی منع مصرف دارو های ضد التهاب غیر استروئیدی را داشته و یا درد وی به خوبی کنترل نشود، می توان از انواع دیگر دارو های مسکن درد، کمک گرفت.

گردنبند های طبی نرم : این گردن بند ها، حرکات گردن را محدود کرده و به عضلات آن اجازه ی استراحت می دهند. استفاده از گردن بند های طبی باید کوتاه مدت باشد، چرا که استفاده ی طولانی مدت از آن ها می تواند باعث تضعیف عضلات گردن شود.

گرما، سرما و دیگر روش ها : استفاده ی محتاطانه از یخ، گرما، ماساژ و دیگر درمان های موضعی، می تواند علائم آرتروز گردن را بهبود بخشد.

پیشگیری از بروز آرتروز گردن

برای پیشگیری از بروز آرتروز گردن درمان خانگی آرتروز گردن ، در گام اول به باری که حمل می کنید دقت داشته باشید.

نباید کیف یا بارهای سنگین را روی یک دوش بیاندازید، چون این کار باعث به هم زدن تعادل بدن شده و برای گردن مشکل ایجاد می کند. در واقع تحمل وزن زیاد باعث بروز درد، فشار عضلانی و تورتیکولیز یا همان کجی گردنمی شود.

علاوه بر این توصیه می کنیم از خوابیدن روی بالش های بلند بپرهیزید. این مسئله باعث بروز فشار در ناحیه ی مهره های گردن می شود.

از قرار گرفتن طولانی مدت در یک حالت و همچنین از قرار دادن بدن در وضعیت هایی که می تواند باعث ایجاد درد و ناراحتی در گردن شود (بخصوص در حالت خواب که مدت زمان طولانی بدن در یک وضعیت قرار می گیرد) بپرهیزید.

توصیه می شود از بالشت های استاندارد و مناسب برای خوابیدن استفاده کنید.

افرادی که مجبور به انجام فعالیت های جسمی زیاد هستند، باید تا حد امکان از انجام حرکات ناگهانی، تند و شدید بپرهیزند، چون این حرکات شدید، مهره های گردن را تحت فشار قرار می دهد.

برای پیشگیری از آرتروز گردن، ورزش هایی مانند ایروبیک، ورزش های کششی و جلسات ریلکسیشن توصیه می شود.

در حین ورزش حواستان به حرکات باشد و همیشه گردن را صاف نگه دارید. از استرس و فشارهای روحی بپرهیزید.

ارسال شده در تاریخ 22 ژانویه 2019 توسط خدیجه ص با موضوع مطلب علمی
بازدید : 1,539
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.