دستور آلبالو پلو با مرغ ریش ریش و برنج خوش عطر شمالی

آنچه در این مقاله از ایران پاتوق می خوانید

دستور آلبالو پلو با مرغ ریش ریش و برنج خوش عطر شمالی

دستور آلبالو پلو با مرغ

این غذا در فصل آلبالو اواخر خرداد و تیرماه مهمان خانه های شما میشود .البته شما میتونید آلبالو ها را هسته هاشونو درآورده فریز کنید که به هگنام پخت آلبالو پلو در کل سال مواد اولیه این غذا رو داشته باشید  .

البته اگر خارج کردن حجم زیاد هسته های آلبالو براتو سخته می تونید آلبالوها رو شسته فریز کنید و در  هر بار پخت این غذا شب قبل آنها در یخچال قرار بدید تا کاملا یخش باز بشه و هسته ها رو خارج کنید.

دستور آلبالو پلو با مرغ,مواد لازم تهیه آلبالو پلو با مرغ,طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ ,آموزش آلبالو پلو با مرغ,پخت آلبالو پلو,مراحل تهیه آلبالو پلو,آلبالو پلو

بریم سراغ تهیه آلبالو پلو با مرغ

مواد لازم :

برنج 4 پیمانه

آلبالو 500 گرم

پیاز  یک عدد متوسط

مرغ  800 گرم

رب 1 قاشق غذا خوری

شکر 2 قاشق غذا خوری **اگر آلبالو پلو را شیرین دوست دارید میزان شکر را بیشتر کنید**

زعفران دم کرده

نمک و فلفل و زدچوبه

دارچین

خلال پادام وپسته جهت تزیین

طرز تهیه آلبالو پلو :

این غذا رو من با برنج خوش عطر گیلان درست میکنم که حتما برنج رو با آب و نمک بزارید چند دساعتی خیس بخوره یا به اصطلاح بخیسانید.بهتر است آلبالو ها که هسته هاشونو جدا کردیددر یک قابلمه ریخته 2 قاشا شکرا به اون افزوده و ساعتی بگذارید که خودش آب بندازه و مقدار کمی اب و دارچین اضافه کنید روی حرارت بگذارید تا کمی بجوشه و سپس خاموش کنید .

دستور آلبالو پلو با مرغ,مواد لازم تهیه آلبالو پلو با مرغ,طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ ,آموزش آلبالو پلو با مرغ,پخت آلبالو پلو,مراحل تهیه آلبالو پلو,آلبالو پلو

مرغ رو در قابلمه بزارید کمی آّب و نمک و زردچوبه و فلفل بریزید تا کمی بپزه .سپس اون ها ریش ریش کنید در ماهیتابه پیاز رو که نگینی خرد کردید سرخ کنید و مرغ های ریش ریش شده رو به اون اضافه کنید و کمی تفت بدید ادویه ها و دارچین و کمی زعفران به آن اضافه کنید .

دستور آلبالو پلو با مرغ,مواد لازم تهیه آلبالو پلو با مرغ,طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ ,آموزش آلبالو پلو با مرغ,پخت آلبالو پلو,مراحل تهیه آلبالو پلو,آلبالو پلو

حال آب جوش بزارید تا برنج رو آب کش درست کنیم بهتر است برنج رو زنده تر برداریم چون آلبالو خود رطوبت زیادی به برنج می دهد. سپس بعد از آبکش کردن برنج یک لایه برنج وروی آن آلبالو و مایه مزغی کهداریم میریزیم تا اتمام کار لایه لایه انجام می دهیم و حدود30-40 دقیقه دم می گذاریم .نوش جان

ارسال شده در تاریخ 22 سپتامبر 2019 توسط خدیجه ص با موضوع غذای ایرانی
بازدید : 1,712
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.