دستور تارت کرمدار تابه ای آموزش انواع شیرینی کیک و تارت

دستور تارت کرمدار تابه ای آموزش انواع شیرینی کیک و تارت

دستور تارت کرمدار

مواد لازم برای چهل عدد تارت

آرد سفید: سیصد و ده گرم(دو لیوان و یک ق غ)پودر قند: شصت گرم(یک سوم لیوان) کره صد و هفتاد گرم.وانیل نوک ق چ.شیر سرد: سه ق غ.زرده تخم مرغ یک‌عدد..

دستور تارت کرمدار,تهیه تارت کرمدار, طرز تهیه تارت کرمدار تابه ای , مواد لازم تهیه تارت کرمدار تابه ای ,پخت تارت کرمدار تابه ای,آموزش انواع شیرینی کیک و تارت

آرد رو یک بار الک میکنیم کره باید کاملا سرد از یخچال دربیاریم و با چاقو نگینی برش میدیم و می ریزیم توی آرد..پس باید سرد باشه و با چنگال به خوردش می دیم( اگر غذا ساز دارین بهتره آرد و کره رو داخل غذا ساز بریزین اون جوری راحت تره و دست درد نمیگیرین😉) .وقتی به شکل خرده نان شد بقیه مواد رو بهش اضافه می کنیم بازم مخلوط می کنیم با نوک انگشتها اصلا کف دست نباید درگیر بشه.دستور تارت کرمدار  

 دستور تارت کرمدار,تهیه تارت کرمدار, طرز تهیه تارت کرمدار تابه ای , مواد لازم تهیه تارت کرمدار تابه ای ,پخت تارت کرمدار تابه ای,آموزش انواع شیرینی کیک و تارت

.چون گرمای دست باعث میشه خمیر به روغن بیفته و در اینصورت کیفیت تارت پایین میاد و حالت تردیش رو از دست میده.ورز دادن ممنوع..خمیر کاملا بایدجمع بشه حالا خمیر رو توی کیسه فریزر بذارین و پهنش کنین با وردنه صاف کنید .و نیم ساعت توی یخچال بذارین.بعد این زمان از یخچال بیرون بیارین با وردنه خوب باز کنید به ضخامت نیم سانت بعد با قالبی که دوست دارین قالب بزنید داخل قالب تارت بزارین کمی با انگشت آروم فشار بدین تا حالت گود پیدا کنه مراقب باشین پاره نشه بعد با چنگال داخلش رو سوراخ کنید که وسطش بالا نیاد تمام تارت ها رو به این روش درست کنید دستور تارت کرمدار
روش پخت روی گاز :تابه رو مدت نیم ساعت روی شعله پخش کن با حرارت ملایم میزلریم داغ بشه بعد این زمان تارت ها رو داخلش میزلریم بعد بیست دقیقه چک کنید ببینید پخته یا نه
روش پخت داخل فر:فر رو با حرارت ۱۶۰درجه مدت یک ربع گرم کنید قالب تارا رو داخل سینی فر بزارین و مدت بیست دقیقه زمان بدین تا آماده بشن بعد که آماده شدن اجازه بدین سرد بشن بعد از قالبشون در بیارین و با کرم مخصوص پر کنید و با میوه تزیین کنیدنکته: قالب تارت اصلا نیاز به چرب کردن نداره این قالب ها رو از لوازم قنادی تهیه کنید بهتره سایز کوچک برای تارت استفاده کنید از قالب مینی مافین هم‌ می تونید استفاده کنیداین تارتها داخل یخچال تا دو هفته و داخل فریزر تا دو ماه قابل نگهداری هست می تونید خود تارت رو درست کنید و فریز کنید و موقع سرو کرم داخلش بریزین که ماندگاری اش بیشتر بشه دستور تارت کرمدار
کرم مخصوص تارت:شکرهفت ق غ.نشاسته ذرت دو ق غ .آرد دو ق غ.شیر یک‌و نیم لیوان‌.وانیل نوک ق چ.ابتدا آرد و نشاسته ذرت رو داخل قابلمه میرزیم بعد کم کم شیر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه و گلوله ای داخلش نباشه بعد شکر رو اضافه میکنیم روی حرارت ملایم و شعله کوچک قرار میدیم و مرتب هم‌میزنیم حدود یک ربع طول می کشه تا غلیظ بشه بعد خاموش و وانیل بزنید

لطفا به این مطلب امتیاز دهید
product image
بالاترین امتیاز
1star1star1star1star1star
مجموع آرا
no rating based on 0 votes
دسته بندی
دستور تارت کرمدار
عنوان مطلب
دستور تارت کرمدار تابه ای آموزش انواع شیرینی کیک و تارت
این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید و از ما شارژ رایگان موبایل جایزه بگیرید
لینک کوتاه این مطلب: http://bit.ly/2SY9OLj
نوشته شده توسط در تاریخ 26 دی 1397 با موضوع شیرینی | بازدید : 154
مطالب مرتبط
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *