دستور تهیه خاگینه مغزدار آموزش خاگینه مغزدار تبریزی بسیار خوشمزه
دستور تهیه خاگینه مغزدار آموزش خاگینه مغزدار تبریزی بسیار خوشمزه
دستور تهیه خاگینه مغزدار
۱-مواد لازم
تخم مرغ۲ عدد
ماست شیرین ۲قاشق غذا خوری
آرد ۲ق غ
وانیل ۱/۲ ق چ
بکینگ پودر ۱/۲ ق چ
زعفران مقداری
مواد شهد:
شکر ۱ل
آب ۱ ل
زعفرون دم کرده.
مواد را کاملا قاطی کرده و هم میزنیم تا یکنواخت شود.
نصف مواد را میریزیم در حرارت کم که خودش را بگیرد سپس مواد آجیلی دلخواه را میریزیم و درشو میگزاریم تا خودش را بگیرد.گردو،دارچین،گل محمدی. باقیمانده مواد را ریخته و درشو میگزاریم تا کاملا ببنده. سپس برمیگردانیم طرف دیگرشم سرخ بشه.
بعد از سرخ شدن برش داده و شیره سرد را روش میریزیم و میگزاریم خوب به خودش جذب کنه. و در آخر در ظرف سرو گذاشته و روش را با پودر پسته و نارگیل تزئین میکنیم.
ما مقدار مواد رو ۴ برابر کردیم
دستور تهیه خاگینه مغزدار تبریز
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه کیک بخارپز با قالب ژله یک کیک به شدت سریع و آسان
- طرز تهیه شیرینی پفکی مرنگ بسیار آسان با سفیده تخم مرغ
- طرز تهیه دسر طبقاتی مخصوص مهمانی و شب یلدا
- طرز تهیه تارت سیب به شکل گل دسر خوشمزه و مجلسی
- طرز تهیه پودینگ در منزل دسر موزی ساده و خوشمزه
- طرز تهیه پلمبیر آناناس یک دسر خوشمزه با تزیین عالی با آناناس