دستور تهیه خورش اسفناج خوشرنگ و مجلسی منبع آهن بسیار مفید

دستور تهیه خورش اسفناج عالی و مجلسی منبع آهن بسیار مفید

دستور تهیه خورش اسفناج

مواد اولیه مورد نیاز :

دو تا سه عدد پیاز خرد شده

گوشت گوسفندی درشت خرد شده  تقریبا سیصد گرم

زردچوبه وفلفل ونمک

الو به اندازه دلخواه

اسفناج تقریبا یک ونیم کیلو

اب لیمو

رب به دلخواه

طرز تهیه خورش اسفناج , مواد لازم تهیه خورش اسفناج ,آموزش خورشت اسفناج ,خورش آلو اسفناج,پخت خورشت اسفناج ,دستور خورش های ایرانی

طرز تهیه خوزشت اسفناج:

دو تا سه عدد پیاز خرد شده را تفت بدید گوشت گوسفندی درشت خرد شده را(تقریبا سیصد گرم)را به پیاز اضافه کنید وخوب تفت داده سپس کمی زردچوبه وفلفل ونمک بزنید واب اضافه کنید گوشت که تقریبا پخته شد الو اگر دوست دارید افزوده واسفناجی که جدا درشت خرد کردید وتفت دادید اضافه کنید وبزارید با شعله کم خورش جا بیفته اب نداشته باشه?
بچه ها من همیشه موقع تفت گوشت کمی نمک میزنم ودر اخر پخت خورش نمک را اندازه میکنم
اسفناج هم تقریبا یک ونیم کیلو
الو هایی که استفاده میکنید اگر زود وامیره گوشت که پخته شد الو را بریزیید
دوس داشتید کمی اب لیمو برای چاشنی در اخر استفاده کنید ولی من معمولا وقتی الو میریزم چاشنی دیگه ای نمیزنم.

تکرار:

دو تا سه عدد پیاز خرد شده را تفت بدید گوشت گوسفندی درشت خرد شده را(تقریبا سیصد گرم)را به پیاز اضافه کنید وخوب تفت داده سپس کمی زردچوبه وفلفل ونمک بزنید واب اضافه کنید گوشت که تقریبا پخته شد الو اگر دوست دارید افزوده واسفناجی که جدا درشت خرد کردید وتفت دادید اضافه کنید وبزارید با شعله کم خورش جا بیفته اب نداشته باشه?
بچه ها من همیشه موقع تفت گوشت کمی نمک میزنم ودر اخر پخت خورش نمک را اندازه میکنم
اسفناج هم تقریبا یک ونیم کیلو
الو هایی که استفاده میکنید اگر زود وامیره گوشت که پخته شد الو را بریزیید
دوس داشتید کمی اب لیمو برای چاشنی در اخر استفاده کنید ولی من معمولا وقتی الو میریزم چاشنی دیگه ای نمیزنم

 

ارسال شده در تاریخ 21 سپتامبر 2019 توسط خدیجه ص با موضوع غذای ایرانی
بازدید : 192
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.