دستور تهیه پیراشکى خرما آموزش دستور انواع دونات مغزدار

دستور تهیه پیراشکى خرما آموزش دستور انواع دونات مغزدار

دستور تهیه پیراشکى خرما

 

پیراشکى خرما

مواد لازم تهیه پیراشکى خرما:

خرماهاى هسته و پوست گرفته

یک ق.چ بکینگ پودر

یک پیمانه ماست

یه دونه تخم مرغ ،

یک ق.س شکر

یک ق.س روغن مایع

یک چهارم ق.چ دارچین

سه پیمانه آرد

پودر قند و هل و دارچین

طرزتهیه:
یک ق.چ بکینگ پودر رو با یک پیمانه ماست مخلوط کنید.یه دونه تخم مرغ ،یک ق.س شکر و یک ق.س روغن مایع رو اضافه کنید و خوب هم بزنید.یک چهارم ق.چ دارچین رو با حدوداً سه پیمانه آرد مخلوط کرده و به مواد بالا اضافه کنید و خمیر پیراشکى رو بگیرید. خمیر نیازى به استراحت نداره.دو تا چونه مساوى بگیرید. با وردنه دو تا چونه رو باز کنید.روى یکى خرماهاى هسته و پوست گرفته رو با فاصله بچینید،مایل بودید روى خرماها دارچین بپاشید،خمیر باز شده بعدى رو روى خمیر قبلى بذارید وقالب بزنید.در روغن داغ سرخ کنید و روى دستمال بذارید تا روغن اضافه گرفته بشه.در آخر پودر قند و هل و دارچین روش الک کنید. . یه روش جدیده براى سرو خرما به نظرم تجربه خوبى بود…

دستور تهیه پیراشکى خرما, مواد لازم تهیه پیراشکى خرما, طرز تهیه پیراشکی خرما, آموزش انواع پیراشکی و دونات مغزدار , آموزش دونات خرما

طرزتهیه پیراشکی خرما :
یک ق.چ بکینگ پودر رو با یک پیمانه ماست مخلوط کنید.یه دونه تخم مرغ ،یک ق.س شکر و یک ق.س روغن مایع رو اضافه کنید و خوب هم بزنید.یک چهارم ق.چ دارچین رو با حدوداً سه پیمانه آرد مخلوط کرده و به مواد بالا اضافه کنید و خمیر پیراشکى رو بگیرید. خمیر نیازى به استراحت نداره.دو تا چونه مساوى بگیرید. با وردنه دو تا چونه رو باز کنید.روى یکى خرماهاى هسته و پوست گرفته رو با فاصله بچینید،مایل بودید روى خرماها دارچین بپاشید،خمیر باز شده بعدى رو روى خمیر قبلى بذارید وقالب بزنید.در روغن داغ سرخ کنید و روى دستمال بذارید تا روغن اضافه گرفته بشه.در آخر پودر قند و هل و دارچین روش الک کنید. . یه روش جدیده براى سرو خرما به نظرم تجربه خوبى بود…

 

ارسال شده در تاریخ 4 مرداد 1398 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی
بازدید : 98

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر نام و لینک منبع مجاز است