دستور ته چین باقالی پلو خوشمزه و مجلسی آموزش ته چین
دستور ته چین باقالی پلو خوشمزه و مجلسی آموزش ته چین
دستور ته چین باقالی پلو
مواد لازم:
برنج 2 پیمانه
باقالی 1پیمانه اما من 700 گرم پخته شده ریختم
شوید تازه 1پبمانه من 250 گرم ریختم
ادویه دارچین گل محمدی فلفل سیاه
ماست 1 پیمانه
زعفران به مقدار لازم
روغن مخصوص پخت و پز 1 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
سینه مرغ یا گوشت 500 گرم
عصاره مرغ 1 عدد
گردو به مقدار لازم
پیاز داغ به مقدار دلخواه
برنج 2 پیمانه
باقالی 1پیمانه اما من 700 گرم پخته شده ریختم
شوید تازه 1پبمانه من 250 گرم ریختم
ادویه دارچین گل محمدی فلفل سیاه
ماست 1 پیمانه
زعفران به مقدار لازم
روغن مخصوص پخت و پز 1 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
سینه مرغ یا گوشت 500 گرم
عصاره مرغ 1 عدد
گردو به مقدار لازم
پیاز داغ به مقدار دلخواه

طرز تهیه ته چین باقالی پلو
برنج از قبل خیس میکنم و بعد آب برنج میگذاریم جوش که اومد برنج به قابلمه در حال جوش اضافه میکنیم و برنج جونتر آبکش باید کنیم تا با مواد دیگر مخلوط شدن حالت شفته در نیاد و بعد از آبکش شدن میگذاریم کاملا آب برنج برود و خنک شود
در کاسه ای تخم مرغ میشکنیم و ماست و روغن مایع و زعفران و ادویه میریزیم و خوب مخلوط میکنیم و عصاره مرغ من با کمی آب حل کردم و ریختم و شوید تازه و باقالی که پخته ایم (به همراه چوب دارچین و نرم شد آبکش میکنیم تا آب نداشته باشد و خنک شود به مواد اضافه می کنیم )و برنج هم اضافه میکنیم من در قالب 25 مربع درست کردم ته قالب کاغذ روغنی میگذاریم .
برنج از قبل خیس میکنم و بعد آب برنج میگذاریم جوش که اومد برنج به قابلمه در حال جوش اضافه میکنیم و برنج جونتر آبکش باید کنیم تا با مواد دیگر مخلوط شدن حالت شفته در نیاد و بعد از آبکش شدن میگذاریم کاملا آب برنج برود و خنک شود
در کاسه ای تخم مرغ میشکنیم و ماست و روغن مایع و زعفران و ادویه میریزیم و خوب مخلوط میکنیم و عصاره مرغ من با کمی آب حل کردم و ریختم و شوید تازه و باقالی که پخته ایم (به همراه چوب دارچین و نرم شد آبکش میکنیم تا آب نداشته باشد و خنک شود به مواد اضافه می کنیم )و برنج هم اضافه میکنیم من در قالب 25 مربع درست کردم ته قالب کاغذ روغنی میگذاریم .

کمی کره هم زدم برنج به 2 قسمت تقسیم میکنیم نصف برنج میریزیم و سینه مرغ که مزه دار کردیم با زعفران و نمک و کمی پودر دارچین و با پیازخام گذاشتیم پخت بدون اینکه آبی درونش بریزیم و بعد سرخ میشود.

خورد کردم وسط ته چین میگذاریم همراه پیاز داغ و گردو خورد شده و ازپودر هل هم استفاده کردم و مابقیه برنج رو مواد گوشتی میریزم و خوب با پشت قاشق پرس میکنیم و فویل میکشیم و فویل با چنگال سوراخ ایجاد میکنیم و در فر از قبل گرم شده با دما 175 میگذاریم به مدت 1 ساعت و نیم و بعد از فر که درآوردیم خنک کمی شد در ظرف مورد نظر بر میگردونیم و مقداری کره به سطح ته چین میزنیم
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه سوپ رشته با چاشنی ها و گوشت قلقلی
- بورک قارچ و گوشت سیگارتی غذای مهمانی ساذه و روش تهیه سریع و آسان
- طرز تهیه چکدرمه با گوشت غذای سنتی ترکمن ها غذای ایرانی
- دستور پخت سوپ گشنیز غذایی مفید و سبک برای کودکان و بزرگسالان
- طرز تهیه انار بیج بسیار خوشمزه برای طرفدارای شمال و غذاهاش
- طرز تهیه آش سبزی شیرازی با دستور مرحله ای
ارسال شده در تاریخ 7 آوریل 2019 توسط امید ازادمرد با موضوع غذای ایرانی