دستگاه سیکس پک ساز و شبیه ساز ورزشی داینا ۲۰۱۹

​ این ماساژور شکمی دارای تکنولوژی تحریک الکتریکی عضله یا EMS می باشد.به این صورت که این فرکانس های ملایم به صورت ریتمیک و ملایم و با سیگنال های نزدیک به سیگنال مغز بطور مستقیم وارد ماهیچه شده و به آن قسمت از بدن که نصب کرده اید دستور چربی سوزی و فعالیت ماهیچه و عضله سازی را می دهد.بنابراین ماهیچه ابتدا چربی سوزی کرده و سپس شروع به ساخت عضله و تمرین بدن سازی میکند.ماساژور می تواند کاربردهای مختلفی از جمله برطرف کردن خستگی، کاهش درد عضلات و یا تقویت ماهیچه ها داشته باشد. شما با استفاده درست از ماساژ می توانید از مزایای بی شمار آن بهره مند شده و مشکلات و موارد آزاد دهنده ای که برای تان پیش می آید، رفع نمایید. ​ ​

دستور ته چین باقالی پلو خوشمزه و مجلسی آموزش ته چین

دستور ته چین باقالی پلو خوشمزه و مجلسی آموزش ته چین

دستور ته چین باقالی پلو

مواد لازم:
برنج 2 پیمانه
باقالی 1پیمانه اما من 700 گرم پخته شده ریختم
شوید تازه 1پبمانه من 250 گرم ریختم
ادویه دارچین گل محمدی فلفل سیاه
ماست 1 پیمانه
زعفران به مقدار لازم
روغن مخصوص پخت و پز 1 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
سینه مرغ یا گوشت 500 گرم
عصاره مرغ 1 عدد
گردو به مقدار لازم
پیاز داغ به مقدار دلخواه
دستور ته چین باقالی پلو,طرز تهیه ته چین باقالی پلو,پخت ته چین باقالی پلو,نکات پخت ته چین باقالی پلو,مواد لازم ته چین باقالی پلو,پخت ته چین باقالی پلو مجلسی
طرز تهیه ته چین باقالی پلو
برنج از قبل خیس میکنم و بعد آب برنج میگذاریم جوش که اومد برنج به قابلمه در حال جوش اضافه میکنیم و برنج جونتر آبکش باید کنیم تا با مواد دیگر مخلوط شدن حالت شفته در نیاد و بعد از آبکش شدن میگذاریم کاملا آب برنج برود و خنک شود
در کاسه ای تخم مرغ میشکنیم و ماست و روغن مایع و زعفران و ادویه میریزیم و خوب مخلوط میکنیم و عصاره مرغ من با کمی آب حل کردم و ریختم و شوید تازه و باقالی که پخته ایم (به همراه چوب دارچین و نرم شد آبکش میکنیم تا آب نداشته باشد و خنک شود به مواد اضافه می کنیم )و برنج هم اضافه میکنیم من در قالب 25 مربع درست کردم ته قالب کاغذ روغنی میگذاریم .
دستور ته چین باقالی پلو,طرز تهیه ته چین باقالی پلو,پخت ته چین باقالی پلو,نکات پخت ته چین باقالی پلو,مواد لازم ته چین باقالی پلو,پخت ته چین باقالی پلو مجلسی
کمی کره هم زدم برنج به 2 قسمت تقسیم میکنیم نصف برنج میریزیم و سینه مرغ که مزه دار کردیم با زعفران و نمک و کمی پودر دارچین و با پیازخام گذاشتیم پخت بدون اینکه آبی درونش بریزیم و بعد سرخ میشود.
دستور ته چین باقالی پلو,طرز تهیه ته چین باقالی پلو,پخت ته چین باقالی پلو,نکات پخت ته چین باقالی پلو,مواد لازم ته چین باقالی پلو,پخت ته چین باقالی پلو مجلسی
خورد کردم وسط ته چین میگذاریم همراه پیاز داغ و گردو خورد شده و ازپودر هل هم استفاده کردم و مابقیه برنج رو مواد گوشتی میریزم و خوب با پشت قاشق پرس میکنیم و فویل میکشیم و فویل با چنگال سوراخ ایجاد میکنیم و در فر از قبل گرم شده با دما 175 میگذاریم به مدت 1 ساعت و نیم و بعد از فر که درآوردیم خنک کمی شد در ظرف مورد نظر بر میگردونیم و مقداری کره به سطح ته چین میزنیم
ارسال شده در تاریخ 18 فروردین 1398 توسط امید ازادمرد با موضوع غذای ایرانی
بازدید : 86

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر نام و لینک منبع مجاز است