دستور خورش آلو زرشک با مرغ تهیه انواع خورشت های محلی و سنتی
دستور خورش آلو زرشک با مرغ تهیه انواع خورشت های محلی و سنتی
دستور خورش آلو زرشک
سلام دوستای خوبم، خیلی درخواست میکنید که خورشهای متنوعتر و بیشتر براتون بذارم. منم خودم خیلی برام مهمه که در ماه تا میشه غذاهای متنوعتری تو خونه درست کنم تا هم مواد غذایی بهتری به بدن برسه و هم اون حالت خستهکننده رو نداشته باشه. فکر کنم خیلیاتون این خورش رو دوست داشته باشید.
دستور خورش آلو زرشک
یه لیوان آلو و چهار ق زرشک رو از یک ساعت قبل خیس کردم. دو تا پیاز متوسط رو خلالی خرد و نیمه سرخ کردم. سینه مرغ رو تیکه و بهش اصافه کردم و با کمی زردچوبه تفت دادم. بعد دو ق.غ رب اضافه کردم و تفت دادم. آلو و زرشک رو به همراه چهار لیوان آب بهش اضافه کردم و اجازه دادم خورش خوب جابیفته و یه آب غلیظ ازش بمونه. یک ربع آخر پخت هم مقداری زعفران دم کرده و نمک بهش اضافه کردم.
موقع سرو هم اگه دوس داشتید کمی زرشک رو جدا سرخ کرده و روی خورش بریزید.
****روش دیگر دستور خورش آلو زرشک
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه دست پیج کرمانشاهی غذای سنتی ایرانی
- طرز تهیه باسترما پلو از غذاهای ترکی و محلی آستارا اردبیل
- دستور آش سبزی شیرازی آموزش آش محلی و سنتی شیراز
- دستور تهیه خورش اسفناج خوشرنگ و مجلسی منبع آهن بسیار مفید
- بهترین طرز تهیه خمیر پیتزا برای دو الی سه پیتزای معمولی
- طرز تهیه نرگسی اسفناج یک غذای پرخاصیت ومقرون به صرفه