دستور خورش آلو زرشک با مرغ تهیه انواع خورشت های محلی و سنتی
دستور خورش آلو زرشک با مرغ تهیه انواع خورشت های محلی و سنتی
دستور خورش آلو زرشک
سلام دوستای خوبم، خیلی درخواست میکنید که خورشهای متنوعتر و بیشتر براتون بذارم. منم خودم خیلی برام مهمه که در ماه تا میشه غذاهای متنوعتری تو خونه درست کنم تا هم مواد غذایی بهتری به بدن برسه و هم اون حالت خستهکننده رو نداشته باشه. فکر کنم خیلیاتون این خورش رو دوست داشته باشید.
دستور خورش آلو زرشک
یه لیوان آلو و چهار ق زرشک رو از یک ساعت قبل خیس کردم. دو تا پیاز متوسط رو خلالی خرد و نیمه سرخ کردم. سینه مرغ رو تیکه و بهش اصافه کردم و با کمی زردچوبه تفت دادم. بعد دو ق.غ رب اضافه کردم و تفت دادم. آلو و زرشک رو به همراه چهار لیوان آب بهش اضافه کردم و اجازه دادم خورش خوب جابیفته و یه آب غلیظ ازش بمونه. یک ربع آخر پخت هم مقداری زعفران دم کرده و نمک بهش اضافه کردم.
موقع سرو هم اگه دوس داشتید کمی زرشک رو جدا سرخ کرده و روی خورش بریزید.
****روش دیگر دستور خورش آلو زرشک
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه شش انداز بادمجان با دستور ساده در منزل
- کوفته لوبیا سبز دستور پخت کوفته لوبیا سبز یک غذای کاملا سنتی
- طرز تهیه خورش متنجان با مرغابی غذای سنتی و اصیل شمالی
- دستور ورقه بادمجان گیلانی ورقه غذای محلی و سنتی گیلان
- طرز تهیه کوفته بلغور و سیب زمینی در سریع ترین زمان
- طرز تهیه پلا کباب گیلانی بسیار معروف و خوشمزه پرطرفدار