دستور خورش آلو زرشک با مرغ تهیه انواع خورشت های محلی و سنتی

دستور خورش آلو زرشک با مرغ تهیه انواع خورشت های محلی و سنتی

دستور خورش آلو زرشک

سلام دوستای خوبم‌، خیلی درخواست میکنید که خورش‌های متنوع‌تر و بیشتر براتون بذارم. منم خودم خیلی برام مهمه که در ماه تا میشه غذاهای متنوع‌تری تو خونه درست کنم تا هم مواد غذایی بهتری به بدن برسه و هم اون حالت خسته‌کننده رو نداشته باشه. فکر کنم خیلیاتون این خورش رو دوست داشته باشید.

مواد اصلی دستور خورش آلو زرشک:
دارچین و زیره  به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه    به مقدار لازم
هویج متوسط    ۱-۲ عدد
آب جوشیده      ۳ لیوان
سیر   ۳ حبه
زعفران آب کرده     ۲-۳ قاشق غذا خوری
زرشک       ۵ قاشق غذا خوری
کره        ۱۰۰ گرم
پیاز خلال شده         ۲ عدد
مرغ خرد شده      ۴ تکه
آلو زرد خشک        ۳۰۰ گرم

دستور خورش آلو زرشک,مواد لازمخورش آلو زرشک,خورش آلو زرشک,طرز تهیه خورش آلو زرشک ,خورش آلو با مرغ , تهیه انواع خورشت های محلی و سنتی

دستور خورش آلو زرشک

یه لیوان آلو و چهار ق زرشک رو از یک ساعت قبل خیس کردم. دو تا پیاز متوسط رو خلالی خرد و نیمه سرخ کردم. سینه مرغ رو تیکه و بهش اصافه کردم و با کمی زردچوبه تفت دادم. بعد دو ق.غ رب اضافه کردم و تفت دادم. آلو و زرشک رو به همراه چهار لیوان آب بهش اضافه کردم و اجازه دادم خورش خوب جابیفته و یه آب غلیظ ازش بمونه. یک ربع آخر پخت هم مقداری زعفران دم کرده و نمک بهش اضافه کردم.
موقع سرو هم اگه دوس داشتید کمی زرشک رو جدا سرخ کرده و روی خورش بریزید.

****روش دیگر دستور خورش آلو زرشک

اول از همه مرغ رو تو روغن سرخ میکنیم تا رنگ طلایی به خودش بگیره ،‌ بعد سیر و پیاز خرد شده رو بهش اضافه میکنیم ‏‏. ‏
****
وقتی پیاز و سیر کاملا تفت گرفتن الوبخارا و زرشک رو اضافه میکنیم .حالا نوبت اینه که نمک و فلفل و ادویه خورشت و ‏دارچین و زیره و زردچوبه و زعفران رو داخل قابلمه بریزیم و خوب با مواد مخلوط کنیم .‏
*****
بعد از ۲-۳ دقیقه اب رو کم کم بهش اضافه میکنیم و میذاریم روی شعله ی ملایم تا خوب قوام بیاد و جا بیوفته . دقیقا همراه ‏با اب هویج های اریب خرد شده رو هم اضافه میکنیم .
این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید و از ما شارژ رایگان موبایل جایزه بگیرید
لینک کوتاه این مطلب: http://bit.ly/2U0yALa
نوشته شده توسط در تاریخ 3 اسفند 1397 با موضوع غذای ایرانی | بازدید : 205
مطالب مرتبط
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *