دستور سالاد لبو سیب زمینی آموزش تهیه انواع سالاد ها

دستور سالاد لبو سیب زمینی آموزش تهیه انواع سالاد ها

دستور سالاد لبو سیب زمینی

سالاد لبو سیب زمینی

اول ته ظرف یا قالب دلخواهتون رابااب کمی خیس کنید ونایلون پهن کنید کف ظرف خیس که بشه نایلون بهتر به ظرف میچسبه وکمترچروک میشه

دستور سالاد لبو سیب زمینی, آموزش تهیه انواع سالاد ها ,طرز تهیه سالاد لبو سیب زمینی, انواع سالاد ها ,مواد لازم سالاد لبو سیب زمینی,

طرز تهیه سالاد لبو سیب زمینی

✍لایه اول:
لبوی پخته ورنده ریز شده ،خوب کف قالب فشرده کنید،لبو یا همون چغندرخام رابا اسکاج خوب بشویید _باپوست_ وبا مقدار کافی ازاب وباحرارت ملایم چندساعتی بپزید بعد پوستشو بگیرید ورنده ریزبزنید پس ازسردشدن داخل قالب فشرده کنید.

✍لایه دوم:
مخلوط سیب زمینی ابپز ونگینی خرد شده +خیارشور نگینی شده+مرغ پخته ونگینی شده _من نریختم_ومقدار کافی نمک،فلفل،سس مایونزوکمی سس خردل _زیاد سس نزنید که موادشل بشه

✍لایه سوم:سس مایونز

✍لایه چهارم:یک ردیف نخودفرنگی پخته شده یا ذرت پخته شد

✍لایه اخر: مخلوط هویج خام رنده ریزشده +کمی سس مایونز

داخل قالب خوب فشرده کنید وداخل یخچال کمی استراحت دهید سپس داخل ظرف سرو برگردانید وبه دلخواه تزیین کنید،

می تونین به دلخواه ازکلم رنده شده یا کاهو و…….هم بین لایه ها استفاده کنید ولی این ترکیب رنگ خیلی خوشگل میشه،
اگر این سالاد را قالبی نخواستین تهیه کنید می تونین همه مواد_لبو پخته،سیب زمینی پخته،خیارشور وهویج پخته_رانگینی خردکنید و با ذرت یا نخودفرنگی پخته وسس مخلوط و سرو کنید

تکرار:

✍لایه سوم:سس مایونز

✍لایه چهارم:یک ردیف نخودفرنگی پخته شده یا ذرت پخته شد

✍لایه اخر: مخلوط هویج خام رنده ریزشده +کمی سس مایونز

داخل قالب خوب فشرده کنید وداخل یخچال کمی استراحت دهید سپس داخل ظرف سرو برگردانید وبه دلخواه تزیین کنید،

می تونین به دلخواه ازکلم رنده شده یا کاهو و…….هم بین لایه ها استفاده کنید ولی این ترکیب رنگ خیلی خوشگل میشه،
اگر این سالاد را قالبی نخواستین تهیه کنید می تونین همه مواد_لبو پخته،سیب زمینی پخته،خیارشور وهویج پخته_رانگینی خردکنید و با ذرت یا نخودفرنگی پخته وسس مخلوط و سرو کنید

ارسال شده در تاریخ 7 می 2019 توسط امید ازادمرد با موضوع آشپزی
بازدید : 312
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر نام و لینک منبع مجاز است