دستور سس براق فرانسوی آموزش و تهیه انواع سس کیک

دستور سس براق فرانسوی آموزش و تهیه انواع سس ها

دستور سس براق فرانسوی , آموزش و تهیه انواع سس ها,تهیه کیک براق فرانسوی,طرز تهیه سس براق فرانسوی ,آماده سازی سس براق کیک ,مواد لازم دستور سس فرانسوی مخصوص کیک ,سس تزیین کیک

سس_براق_فرانسوی
مواد لازم
پودر ژلاتین۱۰۰ گرم
شکر۳۰۰ گرم
گلوکز۳۰۰ گرم
خامه صبحانه۲۰۰ گرم
شکلات سفید۳۰۰ گرم
رنگ خوراکی به میزان لازم آب به میزان لازم

دستور سس براق فرانسوی , آموزش و تهیه انواع سس ها,تهیه کیک براق فرانسوی,طرز تهیه سس براق فرانسوی ,آماده سازی سس براق کیک ,مواد لازم دستور سس فرانسوی مخصوص کیک ,سس تزیین کیک

دستور سس براق فرانسوی
طرز تهیه
۱. برای تهیه سس براق فرانسوی باید یک روز قبل از روز تحویل یا سرو کیک دست به کار شوید. پس ابتدا پودر ژلاتین را با ۵۰۰ گرم آب را داخل یک ظرف فلزی ریخته و به روش بن ماری، روی بخار آب به مدت بیست دقیقه حرارت دهید تا ژلاتین کاملا حل شود.
۲. حالا ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا کمی از حرارت بیفتد.
۳. وقتی ظرف کمی خنک شد، آن‌ را به مدت یک روز داخل یخچال قرار دهید.
۴. فردای آن روز، برای تهیه سس براق شکر، گلوگز و ۱۵۰ گرم آب را باهم مخلوط کرده و روی شعله قرار دهید.
۵. دقت کنید که مواد باید فقط داغ شوند پس وقتی دور حباب‌های ریز دیدید یعنی قبل از اینکه مواد شروع به جوشیدن کنند؛ ظرف را از روی شعله بردارید.
۶. شکلات‌ها را خرد کرده، داخل مخلوط بریزید تا آب شوند.
۷. در این مرحله خامه را اضافه کرده و چند قطره از رنگ خوراکی مورد نظر خود را داخل مواد بریزید و با همزن برقی مواد را برای حدود ۲ دقیقه هم بزنید تا یک‌دست شوند.

دستور سس براق فرانسوی , آموزش و تهیه انواع سس ها,تهیه کیک براق فرانسوی,طرز تهیه سس براق فرانسوی ,آماده سازی سس براق کیک ,مواد لازم دستور سس فرانسوی مخصوص کیک ,سس تزیین کیک

ادامه دستور سس براق فرانسوی
۸. حالا حدود ۱۰۰ گرم از ترکیب ژلاتینی که روز قبل آماده کردید را خرد کرده و داخل مخلوط بریزید و به آرامی هم بزنید تا هوا داخل مواد نشود و ژلاتین در مواد حل شود.
۹. در اخر سس را از داخل صافی عبور دهید تا کاملا یک‌دست شود.

ارسال شده در تاریخ 22 نوامبر 2018 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی
بازدید : 472
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر نام و لینک منبع مجاز است