دستور ماهی شکم پر با هر نوع ماهی شمال و جنوب کشور

دستور ماهی شکم پر با هر نوع ماهی شمال و جنوب کشور

دستور ماهی شکم پر با هر نوع ماهی شمال و جنوب کشور

اینم #ماهی_شکم_پر😍که درخواست کردین 😍
شمال و جنوب کشور با ماهیهای متفاوت و سبزیجات مختلف این غذا رو درست میکنن.
من از قزل آلا استفاده کردم
مهم ترین بخش دستور ماهی شکم پر ماهی روش مرینیت یا مزه دار کردنش هست که روی طعم نهایی غذا بسیار موثره…و من همیشه از این روش برای مزه دار شدن ماهی و گرفتن بوی زهم اون استفاده میکنم و نتیجه همیشه عالی بوده.
به این صورت که ابتدا با چند قاشق سرکه(سفید یا قرمز بودن اون فرقی نداره)داخل شکم و روی پوست ماهی رو ماساژ میدم این مرحله 90 درصد بوی زهم ماهی رو از بین میبره…میتونید از آبلیمو هم استفاده کنید ولی سرکه بهتره چون روی طعم نهایی ماهی اثر نمیذاره و اونو تغییر نمیده.
بعد داخل شکم و روی پوست ماهی رو نمک بپاشید.

دستور ماهی شکم پر ,ماهی شکم پر شمالی,ماهی شکم پر جنوبی,طرز تهیه ماهی شکم پر ,مواد لازم ماهی شکم پر ,مزه دار کردن ماهی شکم پر چاشنی ماهی شکم پر,ماهی شکم پر
پاشیدن نمک روی پوست ماهی مانع جدا شدن پوست از گوشت در طی فرایند پخت میشه.
سپس مقداری زردچوبه داخل شکم و روی پوست ماهی بمالید.
و در آخر با پیاز و سیر نگینی داخل شکم و روی پوست ماهی رو بپوشانید و سلفون بکشید و چند ساعت در یخچال استراحت دهید.
میتونید مقداری زعفران آبکرده داخل شکم ماهی بریزید.
مقداری تمر هندی رو با کمی آب جوش مخلوط و صبر کنید تا تمر باز بشه و یعد اونو صاف کنید و پوست و هسته تمر رو جدا کنید(من حدود یک بسته کوچک تمر استفاده کردم)
در تابه پیاز و سیر نگینی را در کمی روغن تفت بدید و بعد مقداری فلفل و زردچوبه و ادویه دلخواه اضافه کنید.
دو قاشق شنبلیله خشک بریزید و کمی تفت دهید در حدی که عطر شنبلیله بلند بشه…
در آخر گشنیز ساطوری بسته به سایز داخل شکم ماهی اضافه و دوباره تفت دهید.کمی که گشنیز تفت خورد سس تمر هندی را اضافه و روی حرارت مدام هم بزنید تا آب تمر کشیده بشه ولی نباید مواد زیاد خشک شود و از طرفی آب اضافی هم نداشته باشه.
داخل شکم ماهی را با این ترکیب پر کنید.
شکم ماهی را با نخ مخصوص آشپزی بدوزید یا با خلال دندان فیکس کنید.

دستور ماهی شکم پر

دستور ماهی شکم پر ,ماهی شکم پر شمالی,ماهی شکم پر جنوبی,طرز تهیه ماهی شکم پر ,مواد لازم ماهی شکم پر ,مزه دار کردن ماهی شکم پر چاشنی ماهی شکم پر,ماهی شکم پر
کف سینی را چرب کنید یا فویل بیندازید و چرب کنید.
من یک عدد پیاز را حلقه کرده و کف ظرف چیده و ماهی را روی آن قرار دادم.هم مانع چسبیدن ماهی به سینی میشه و هم در زمان پخت عطر عالی اون پخش میشه.
بعد مقداری سس تمر هندی روی ماهی بمالید و ماهی را در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه برای 30 تا 45 دقیقه بسته به سایز ماهی بپزید.
حتما هر 10 دقیقه یکبار کمی سس تمر روی پوست ماهی بمالید تا ماهی خوشرنگ بشه.
15 دقیقه آخر روی ماهی روغن بماید به همراه کمی زعفران آبکرده تا پوست ماهی برشته و خوشرنگ بشه.
میتونید ماهی را در تابه روی حرارت ملایم درست کنید.تابه حتما تفلون باشه.

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید و از ما شارژ رایگان موبایل جایزه بگیرید
لینک کوتاه این مطلب: http://bit.ly/2OKkB8X
نوشته شده توسط در تاریخ 24 آبان 1397 با موضوع غذای ایرانی | بازدید : 79
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *