دستور مگنولیا لیمویی تهیه دسر خوشمزه با لیمو باتزیین زیبا

دستور مگنولیا لیمویی تهیه دسر خوشمزه با لیمو

دستور مگنولیا لیمویی تهیه دسر خوشمزه با لیمو به خاطر طعم و رنگ عالی همیشه جذاب بوده است. آماده سازی این دسر خوش طعم  آسان و در زمان کمی تهیه می شود.

دستور مگنولیا لیمویی, تهیه دسر خوشمزه با لیمو ,مگنولیا لیمویی, تهیه دسر با لیمو ,تهیه مگنولیا , طرز تهیه مگنولیا لیمویی , تهیه دسر مگنولیا با لیمو,دسر شیرین

مواد لازم مگنولیا :

شیر ۵لیوان
آرد گندم ۳ق غ پر
نشاسته ذرت ۴ق غ پر
زرده تخم مرغ ۵عدد
خامه صبحانه یک بسته
پودر قند ۱لیوان
رنده پوست دو عدد لیمو ترش
آب لیمو نصف لیوان
وانیل ۱/۲ ق چ
بیسکوییت پتی بور خورد شده دو بسته

دستور مگنولیا لیمویی, تهیه دسر خوشمزه با لیمو ,مگنولیا لیمویی, تهیه دسر با لیمو ,تهیه مگنولیا , طرز تهیه مگنولیا لیمویی , تهیه دسر مگنولیا با لیمو,دسر شیرین

طرز تهیه:
شیر سرد رو و با تمام مواد به غیر از خامه و آبلیمو با هم مخلوط میکنیم روی حرارت میزاریم تا جوش بیاد در تمام مدت با همزن دستی مواد و هم میزنیم وقتی جوش اومد زیر مواد و کم میکنیم اجازه میدیم تا آرد بپزه به مدت ده دقیقه در این مدت هم زدن فراموش نشه بعد خامه رو اضافه میکنیم وقتی خوب مخلوط شد شعله رو خاموش کرده و بلافاصله آبلیمو رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم
کمی که از حرارت افتاد یه لایه از دسر بعد یه لایه از بیسکوییت تو ظرف میریزیم واین کارو ادامه میدیم تا ظرف پر بشه

تکرار :

طرز تهیه:
شیر سرد رو و با تمام مواد به غیر از خامه و آبلیمو با هم مخلوط میکنیم روی حرارت میزاریم تا جوش بیاد در تمام مدت با همزن دستی مواد و هم میزنیم وقتی جوش اومد زیر مواد و کم میکنیم اجازه میدیم تا آرد بپزه به مدت ده دقیقه در این مدت هم زدن فراموش نشه بعد خامه رو اضافه میکنیم وقتی خوب مخلوط شد شعله رو خاموش کرده و بلافاصله آبلیمو رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم
کمی که از حرارت افتاد یه لایه از دسر بعد یه لایه از بیسکوییت تو ظرف میریزیم واین کارو ادامه میدیم تا ظرف پر بشه

ارسال شده در تاریخ 31 اکتبر 2018 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی
بازدید : 1,721
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.