دستور پای اسفناج با مرغ به خصوص مقوی برای موقع افطار
دستور پای اسفناج با مرغ به خصوص مقوی برای موقع افطار
دستور پای اسفناج با مرغ
پای اسفناج با مرغ، بسی خوشمزه بود
مواد لازم دستور پای اسفناج با مرغ :
آرد 200 گرم
کره 130 گرم
زرده تخم مرغ 1عدد
2قاشق غذاخوری آب سرد
پودر سیر 1 قاشق چای خوری
نمک نصف قاشق چای خوری
پنیر فتا 100 گرم
تخم مرغ 2 عدد
پنیر پیترا 100 گرم بود که من 200 گرم زدم
شیر 1/4پیمانه بود که من شیر نصف پیمانه زدم
کره 100 گرم برای تفت مواد
2 قاشق غذاخوری پیاز داغ طلایی
فیله مرغ 200 گرم من از ران مرغ استفاده کردم
اسفناج تف داده شده 300 گرم
آموزش دستور پای اسفناج با مرغ :
اسفناج کاملا آبش که رفت با کره تف دادم تا آبی نداشته باش و بعد پیاز داغ اضافه کردم و مرغ پخته شده و تفت داده شده (مرغ من مرینت کردم)
برای پای آرد و کره خنک باهم با سرانگشت حالت خورده نون درآوردم و کم کم نمک و پودر سیر اضافه کردم و آب سرد ریختم و زرده تخم مرغ تا خمیر صاف و یکدست بهمون داد داخل نایلون گذاشتم به مدت 10 دقیقه داخل محیط آشپزخونه و داخل قالب تارت یا پای میزاریم و خمیر باز میکنیم و چنگال به خمیر میزنیم و اسفناج و مرغ پهن میکنیم و تخم مرغ و پنیر پیتزا و شیر با هم مخلوط میکنیم و رو مواد میریزیم و پنیر فتا حپه قندی خورد میکنیم و میزاریم و من از چند عدد گردو هم کنار مواد گذاشتم و داخل فر از قبل شده میزاریم دما 180 درجه به مدت نیم ساعت طبقه وسط
اسفناج که با کره تف دادم و کمی تره فرنگی هم خورد میکنیم تفت میدهیم و پیاز داغ طلایی زدم و سیر هم جداگانه تف دادم (با کوش کوب من سیر کوبیدم)و سیر اضافه کردم و نمک و فلفل سیاه تخم مرغ میشکنیم و کمی من روش زعفران ریختم و فلفل قرمز فرومد و بعد در میزاریم که خوب تخم مرغ مغز پخت بشه و بعد با نون سنگگ نوش جان میکنیم .
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه کیک بیسکویت پودینگی با سس شکلاتی مخصوص
- طرز تهیه کیک سیب زمینی بسیار لذیذ و خوشمزه
- طرز تهیه اشترودل خونگی به روش کاملا ساده وآسون
- رولت تخم مرغ چگونه رولت تخم مرغ مثل رستورن ها درست کنم
- طرز تهیه کیک موکا گردویی به همراه آموزش سس موکای مخصوص
- تهیه مرغ بریونی در فر آموزش دستور بریانی خانگی با نکات طلایی