دستور پخت آش جو غذایی که روش پخت های متفاوتی داره

دستور پخت آش جو غذایی که روش پخت های متفاوتی داره

دستور پخت آش جو

بریم سراغ پخت آش جو .
مواد لازم آش جو
نخود یک پیمانه
لوبیاقرمز یا چیتی(یا هر دو) یک پیمانه
عدس یک پیمانه
سبزی آش نیم کیلو
جو یا بلغور یک پیمانه
استاک(عصاره) مرغ یا قلم یک لیتر
قلم گاو یا گوسفند دو تکه کوچک
پیاز دو عدد متوسط
کشک پاستوریزه ۴ قاشق سرپر
برنج نیم دانه(قابل حذف) یک سوم پیمانه
روغن
نمک فلفل زردچوبه .

دستور پخت آش جو,طرز تهیه آش جو, مواد لازم تهیه آش جو ,آموزش پخت آش جو ,دستور پخت انواع آش ,آش غذای ایرانی ,تهیه آش جو , آش جو
۱.حبوبات رو جداگونه از شب قبل خیس کردم و چندبار آب شون رو عوض کردم.نخود و لوبیا رو داخل زودپز و عدس رو داخل قابلمه پختم.
🌸🌸🌸
۲.من چون از بلغور جو استفاده کردم خیس نکردم.اگر از خود جو استفاده میکنید از شب قبل خیس کنید.جو رو همراه قلم و آب گذاشتم بپزه.
🥑🥑🥑
۳.حبوبات که پختند،آب اضافه ش رو دور ریختم و به جوی پخته اضافه کردم.استاک رو اضافه کردم.و گذاشتم نیم ساعت با هم بپزن.در این مرحله اگر میخواین از برنج استفاده کنید،برنج شسته شدن رو اضافه کنید و اجازه بدین نرم بشه و بپزه.
🍋🍋🍋
۴.سبزی هامو که از قبل شسته و خرد کرده بودم،به جو و حبوبات اضافه کردم(.حالا در این مرحله کمی آب اضافه کنید)چرا میگم کمی؟چون نیم ساعت بعد سبزی ها پخته میشن و کلی آب وارد آش تون میشه.
🍎🍎🍎
۵.توی این فاصله که سبزی میپخت،دو تا پیاز پوست کندم و ریز خرد کردم.داخل روغن داغ ریختم .نمک زدم و وقتی طلایی شد زردچوبه رو اضافه کردم.میتونید در این مرحله فلفل هم اضافه کنید.بعد پیاز داغ رو به آش اضافه کردم.
🍗🍗🍗
۶.در انتهای پخت،کشک،نمک و فلفل اضافه کردم و وقتی کشک داخل آش به قل قل افتاد ،شعله رو خاموش کردم.
🍄🍄🍄
بپزید و نوش جونتون کنید. .
.
.
✔میتونید با پیازداغ،کشک و نعناع داغ تزیین و میل کنید.
✔قلم ها رو در انتهای پخت از قابلمه خارج کنید.
✔میتونید بنا به میل تون سبزی آش را کمی بیشتر و یا از حبوبات هم کم کنید.
.
قطعا این آش روش پخت های متفاوتی داره.من از یکی از روش هاش استفاده کردم.

ارسال شده در تاریخ 5 خرداد 1398 توسط امید ازادمرد با موضوع غذای ایرانی
بازدید : 81

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر نام و لینک منبع مجاز است