دستور پخت قارچ سوخاری به همراه سس مخصوص این غذا

دستور پخت قارچ سوخاری به همراه سس مخصوص این غذا

دستور پخت قارچ سوخاری به همراه سس مخصوص سس سیر

قارچ سوخاری
مواد لازم قارچ سوخاری:
قارچ ریز
تخم مرغ ۲عدد
شیر ۱/۴لیوان
ارد ذرت نصف لیوان یا ارد سفید
بیکینگ پودر ا قاشق مربا خوری
پودر سوخاری به مقدار لازم نمک و فلفل به مقدار لازم

 دستور پخت قارچ سوخاری,روش پخت قارچ سوخاری,طرز تهیه قارچ سوخاری,مواد لازم قارچ سوخاری ,قارچ سوخاری,آماده سازی قارچ سوخاری, طرز تهیه سس برای قارچ سوخاری
ابتدا قارچ ها را با دستمال یا چاقو تمیز کنید فقط با اب نشویید چون قارچ اب را به خود جذب میکند ولی( من وسواسم میشووورم )?میگن بشورید اب میندازه این حرفهاا..اسفنجی میشه داخلش ..ولی من شستم هیچیم نشد عالی شدددد …
سپس تخم مرغ و شیر و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید وهم بزنید
ارد ذرت یک ظرف جدا گانه پودر سوخاری و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید
بعد ابتدا قارچ را داخل ارد ذرت بعد در مخلوط تخم مرغ و شیر و بیکینگ پودر بغلتانید بعد در پودر سوخاری ودر روغن داغ سرخ کنید
و با سس سیر میل کنید…..نوش جانتوون
قارچ_سوخاری

مواد اولیه برای تهیه سس سیر

سیر

۱ پیمانه

آب لیمو

۱/۲ پیمانه

نمک

۱ قاشق سوپ‌خوری

روغن کانولا

۱/۳ پیمانه

دستور پخت قارچ سوخاری,روش پخت قارچ سوخاری,طرز تهیه قارچ سوخاری,مواد لازم قارچ سوخاری ,قارچ سوخاری,آماده سازی قارچ سوخاری, طرز تهیه سس برای قارچ سوخاری

دستور تهیه سس سیرابتدا سیر و نمک را درون میکسر (مخلوط‌کن) ریخته و به مدت ۳۰۰ ثانیه مخلوط کنید.در این مرحله با لیسک اطراف میکسر را تمیز کنید و ۲ قاشق ازآب لیمو و روغن را به آن اضافه کنید و مجددا ۳۰۰ ثانیه مخلوط کنید.به آرامی و به صورت متناوب آب لیمو و روغن را به آن اضافه کنید تا حالتی غلیظ و خامه‌ای پیدا کند. (این کار ۵ تا ۷۷ دقیقه به طول می‌انجامد.)سس سیر را به مدت ۳ ماه در ظرف در‌بسته در یخچال نگهداری کنید.

ارسال شده در تاریخ 19 آبان 1397 توسط خدیجه ص با موضوع آشپزی
بازدید : 273

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر نام و لینک منبع مجاز است