دستور پیروک مارمالادی با انواع مارمالاد های میوه ای
دستور پیروک مارمالادی با انواع مارمالاد های میوه ای
دستور پیروک مارمالادی
موادلازم پیروک مارمالادی
کره نرم شده 150گرم
شکر نصف پیمانه (100گرم)
تخم مرغ 2 عدد
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
وانیل 8/1قاشق چای خوری
مارمالاد دلخواه یک پیمانه
آرد 250 گرم
زرده تخم مرغ برای رومال .
طرز تهیه پیروک مارمالادی :
فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم میکنیم . کره را همراه شکر با همزن برقی می زنیم تا کاملا نرم و پوک شود .تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و پس از اضافه کردن هر تخم مرغ به مدت یک دقیقه هم می زنیم .وانیل را نیز به مواد اضافه می کنیم آرد و بیکینگ پودر را مخلوط و الک کرده ؛سپس به موادافزوده وبا دست یا همزن مخلوط میکنیم . خمیر نسبتا سفتی حاصل خواهد شد . خمیر را در قالب 20 تا 23 سانتی متری پهن کرده و با قاشق سطح آن را صاف میکنیم .( لازم نیست قالب را چرب کنیم ) مارمالاد را روی خمیر طوری که از اطراف ، فاصله داشته باشد پهن می کنیم .4/1 باقی مانده خمیر را با مقداری آرد ورز می دهیم تا سفت شود و روی سطح آرد پاشیده شده ،با وردنه به ضخامت سه میلی متر باز کرده و آن را به صورت نوار های باریک به عرض یک سانتی متر ، برش می دهیم . نوار ها را روی مارمالاد به صورت ضربدر چیده و روی آن را با قلمو ، زرده تخم مرغ می زنیم . قالب را در فر گرم شده حدود 45 دقیقه قرار می دهیم تا پخته و روی آن طلائی شود..
خمیر با وردنه به ضخامت سه میلی متر باز کرده و آن را به صورت نوار های باریک به عرض یک سانتی متر ، برش می دهیم .نوار ها را روی مارمالاد به صورت ضربدر چیده و روی آن را با قلمو ، زرده تخم مرغ می زنیم . قالب را در فر گرم شده حدود 45 دقیقه قرار می دهیم تا پخته و روی آن طلائی شود..
پیشنهاد سردبیر
- تهیه سس فلفل دلمه مناسب به عنوان چاشنی همه نوع خورش یا سوپ
- طرز تهیه کیک پنیری کیکی متفاوت و خوشمزه
- طرز تهیه دویماج با پنیر مقوی و مفید برای میان وعده ها
- خواص ماهی تیلاپیا بهترین استخوان ساز و سرشار از پروتئین
- پاناکوتا طرزتهیه پاناکوتا با پودر ژله انار و خامه دسر فوق العاده خوشمزه
- طرز تهیه خورشت چغاله بادام و کرفس نوبر بهار با طعمی لذیذ